modem ZTE MF 330 & laptop HP Pavilion dv6000 & windo
Moderator: Moderatorzy
-
- Początkujący użytkownik forum
modem ZTE MF 330 & laptop HP Pavilion dv6000 & windo
Witam wszystkich Pomocnych:) Od nie dawna stałem się posiadaczem laptopa HP Pavilion dv6000 z nieszczęsnym systemem windows Vista, chcę w nim mieć neta i chciałem to zrobić za pośrednictwem orange gdzie dysponują modemem ZTE MF 330. Niestety po zainstalowaniu sterowników modemu nie można było odnaleźć co za tym idzie nie ma netu
Czy ktoś jest w stanie mi w tym pomóc bo obsługa w salonie orange rozłożyła ręce i stwierdziła ze nie wiedzą dlaczego...
- Jaco
- Mistrz bezprzewodowy - moderator
Re: modem ZTE MF 330 & laptop HP Pavilion dv6000 & windo
Trzeba było pójść z lapkiem po kupno neta a tak uwiązałeś się zapewne na 2 lata.
- DJMETRIX
- Specjalista bezprzewodowy-senior
Instalowałeś aplikacje orange??.Miałem ten modem.Modem ZTE MF330 na windowsie Vista czasami ma problemy z działaniem.Ja zainstalowałem inna aplikacje i śmigało.
Zobacz to :
http://www.orange.pl/klienci_ind/orange ... ab=opinion
oprogramowanie
opinia: nie prawda ze karta ta dziala tylko z xp ja mam viste i karta dziala bez problemu trzeba tylko zastosowac inne oprogramowanie nie oryginalne z płytki te niestety nie dziala mimo zapewnien sprzedawcy jesli ktos potrzebuje chetnie udostepnie piszcie na [email protected] podrawiam.
Zobacz to :
http://www.orange.pl/klienci_ind/orange ... ab=opinion
oprogramowanie
opinia: nie prawda ze karta ta dziala tylko z xp ja mam viste i karta dziala bez problemu trzeba tylko zastosowac inne oprogramowanie nie oryginalne z płytki te niestety nie dziala mimo zapewnien sprzedawcy jesli ktos potrzebuje chetnie udostepnie piszcie na [email protected] podrawiam.
Sony Vaio VPCF11ME - Alcatel One Touch Link Y858 Orange LTE
-
- Początkujący użytkownik forum
Na szczęście wziąłem go sobą i nie podpisałem żadnej umowy
[ Dodano: 2008-06-22, 11:09 ]
Instalowałem strowniki z plytki którą ma w posiadaniu orange i jest podobno przeznaczona do tego modemu ale niestety mój laptop nie odnalazł tego modemu po prostu go nie widzi, spróbuje z tym co mi podpowiedziałeś i odwiedze salon znowu mam nadzieje że z tym pójdzie.

[ Dodano: 2008-06-22, 11:09 ]
Instalowałem strowniki z plytki którą ma w posiadaniu orange i jest podobno przeznaczona do tego modemu ale niestety mój laptop nie odnalazł tego modemu po prostu go nie widzi, spróbuje z tym co mi podpowiedziałeś i odwiedze salon znowu mam nadzieje że z tym pójdzie.