Witam.
Moderator: Moderatorzy
Witam.
No tak! Trochę już tu jestem- powinienem zacząć od tego działu-ale nadal jestem ''zielony''w wielu sprawach! Jak to mówią ''ostatnich gryzą psy''więc i tak jest ze mną-trochę za póżno zacząłem swoją ''przygodę w sieci" i ciągle się uczę! I mam z tym związaną małą prośbę (nie wiem gdzie znależć), chodzi mi o Nick-jak zrobić żeby było bez adresu: @gmail.com ?? Z góry dziękuję. 

- YaHooo
- Guru bezprzewodowy
Re: Witam.
Witaj na naszym forum 
Co do nicka to musi się tym zająć admin forum

Co do nicka to musi się tym zająć admin forum

Pozdrawiam YaHooo 
> FAQ < > Limitowanie TTL < > Filtrowanie MAC < > Limit - miniFAQ <
> Udostępnianie połączenia internetowego iPlus w trybie Ad-hoc < > Połączenie Ad-hoc <
(iPlus7GB-30%) + (Sierra Wireless AC881) + (HP Compaq nx7300) + (200m od BTS'a) = (600kB/s)

> FAQ < > Limitowanie TTL < > Filtrowanie MAC < > Limit - miniFAQ <
> Udostępnianie połączenia internetowego iPlus w trybie Ad-hoc < > Połączenie Ad-hoc <
(iPlus7GB-30%) + (Sierra Wireless AC881) + (HP Compaq nx7300) + (200m od BTS'a) = (600kB/s)
-
- Stary bywalec bezprzewodowy
Re: Witam.
onimusza666, witaj oficjalnie 
[ Dodano: 2008-12-08, 11:23 ]
Ok, mam już PW od Ciebie

Napisz do mnie na PW jaki dokładnie ma być nowy nic, to zmienimyonimusza666 pisze:I mam z tym związaną małą prośbę (nie wiem gdzie znależć), chodzi mi o Nick-jak zrobić żeby było bez adresu:

[ Dodano: 2008-12-08, 11:23 ]
Ok, mam już PW od Ciebie

Pozdr, (R) BliSki. (tm)
Pytania dotyczące kwestii technicznych tylko na forum. Pamiętaj PW to nie helpdesk.
Pytania dotyczące kwestii technicznych tylko na forum. Pamiętaj PW to nie helpdesk.
- Jo_gurt
- Guru bezprzewodowy