Witam serdecznie i pozdrawiam wszystkich
Moderator: Moderatorzy
Witam serdecznie i pozdrawiam wszystkich
Witam wszystkich bardzo serdecznie. Mam na imię Maciek i jestem z Łodzi. Przygodę z tym forum zacząłem podczas konfiguracji internetu pod systemem linux. Posiadam internet w sieci orange i nie było problemów dopóki używałem programu z rodziny windows. Około pół roku temu zainteresowałem się linuksem no i zaczęły się nowe wyzwania. Wczoraj znalazłem na tym forum prawie ostateczne rozwiązanie. Mam nadzieję, że uzyskam tutaj pomoc, jak również będę mógł podzielić się swoimi doświadczeniami i pomóc innym. Jeszcze raz pozdrawiam wszystkich.
- Jaco
- Mistrz bezprzewodowy - moderator
Re: Witam serdecznie i pozdrawiam wszystkich
Witaj na forum 

-
- *Mistrz bezprzewodowy*
maciej5145, witoj u nos! 

- YaHooo
- Guru bezprzewodowy
maciej5145 witaj na naszym forum 

Pozdrawiam YaHooo 
> FAQ < > Limitowanie TTL < > Filtrowanie MAC < > Limit - miniFAQ <
> Udostępnianie połączenia internetowego iPlus w trybie Ad-hoc < > Połączenie Ad-hoc <
(iPlus7GB-30%) + (Sierra Wireless AC881) + (HP Compaq nx7300) + (200m od BTS'a) = (600kB/s)

> FAQ < > Limitowanie TTL < > Filtrowanie MAC < > Limit - miniFAQ <
> Udostępnianie połączenia internetowego iPlus w trybie Ad-hoc < > Połączenie Ad-hoc <
(iPlus7GB-30%) + (Sierra Wireless AC881) + (HP Compaq nx7300) + (200m od BTS'a) = (600kB/s)
-
- Stary bywalec bezprzewodowy
Witamy na forum.
Pozdr, (R) BliSki. (tm)
Pytania dotyczące kwestii technicznych tylko na forum. Pamiętaj PW to nie helpdesk.
Pytania dotyczące kwestii technicznych tylko na forum. Pamiętaj PW to nie helpdesk.