problem z doładowaniem

Pozostałe zagadnienia (sprzętowe i programowe), które nie pasują do powyższych kategorii np. optymalizacja łącza, liczniki danych, bezpieczeństwo w sieci, informacje podstawowe.

Moderator: Moderatorzy

ODPOWIEDZ
nupp
Początkujący użytkownik forum

problem z doładowaniem

Post autor: nupp »

Wysyłam sms z kodem doładowania, a nie otrzymuje odpowiedzi. Dostałem już smsa od playa że nie mam żadnych środków na koncie i w tej chwili nie mogę z playa korzystać. Co zrobić, jak doładować?;o

Kiedyś jak pomyliłem się w kodzie doładowanie dostałem odp że kod jest błędny, teraz byle jakie bzdury wysyłam na 100 i echo ;( Soft playa ofc twierdzi że sms został wysłany.
Awatar użytkownika
YaHooo
Guru bezprzewodowy

Re: problem z doładowaniem

Post autor: YaHooo »

nupp najlepiej będzie jak spróbujesz doładować konto jak karta SIM będzie w telefonie.
Pozdrawiam YaHooo :)
> FAQ < > Limitowanie TTL < > Filtrowanie MAC < > Limit - miniFAQ <
> Udostępnianie połączenia internetowego iPlus w trybie Ad-hoc < > Połączenie Ad-hoc <
(iPlus7GB-30%) + (Sierra Wireless AC881) + (HP Compaq nx7300) + (200m od BTS'a) = (600kB/s)
Awatar użytkownika
spiro
Użytkownik forum

Re: problem z doładowaniem

Post autor: spiro »

jak doładować:
* www.doladowania.playmobile.pl
* telefon Play na abonament: wpisując *111#, zatwierdzając zieloną słuchawką, a następnie wybierając część „USŁUGI” lub na www.24.playmobile.pl
* karty zdrapki i wydruki z terminali – takie same jak w ofercie telefonu Play na Kartę. Uzyskany 14-cyfrowy kod wyślij na bezpłatny numer 100 (z aplikacji, przez którą łączysz się z Internetem).
* terminale z funkcją doładowań bezpośrednich– dostępne w różnych punktach usługowych.
polecam opcję 1 i 4.
electro spiro contra zanzarra
ODPOWIEDZ