Od dziś będę "buszował" po Waszym forum

Myślę ze znajdę tu wiele pomocnych "dłoni"...

PS. Przybyłem na to forum z myślą znalezienia ludzi o moich zainteresowaniach. Przepraszam że tak się rozpisałem

®

Moderator: Moderatorzy
Ty to czekaj, a zobaczysz.J-23 pisze:Nawet nie wiesz jak mi miło że zostałem tak przywitany.![]()
Cieszymy się, że nas wybrałeśJ-23 pisze:Informatyka/sieciami zajmuje się dłuższy czas lecz jestem jeszcze dużo nie doinformowany i tu właśnie będę próbował uzupełnić braki.
Z całą pewnością, pomocnych dłoni Ci u nas dostatekJ-23 pisze:Myślę ze znajdę tu wiele pomocnych "dłoni"...![]()
Orszak powitalny.J-23 pisze:Ps. Nie bardzo rozumiem , co zobacze?![]()
Witaj na naszym forumJ-23 pisze:Witajcie!
Mam nadzieję, że znajdziesz tu to czego będziesz szukał, a może i nawet pomożesz nie jednej osobie, do czego zachęcamJ-23 pisze:Informatyka/sieciami zajmuje się dłuższy czas lecz jestem jeszcze dużo nie doinformowany i tu właśnie będę próbował uzupełnić braki.
Mam nadzieję, że się nie spóźniłem za mocnoja.michal pisze:Właśnie leci jak widzisz.![]()
Piwo stawiasz za spóźnienie.YaHooo pisze:Mam nadzieję, że się nie spóźniłem za mocno![]()
ja.michal pisze:Piwo stawiasz za spóźnienie.![]()
J-23 pisze:Ps. Nie bardzo rozumiem , co zobacze?
W pełnej krasie bedzie dopiero wieczorem jak się większość ekipy się pojawi...ja.michal pisze:Orszak powitalny.
Jest jeszcze jedno zaprzyjaźnione forum gdzie przyjęcie jest podobne...J-23 pisze: Jeszcze takiego forum nie było ;]