Liga mistrzów na wap.plus.pl
Moderator: Moderatorzy
-
- Stały użytkownik forum
Liga mistrzów na wap.plus.pl
Mam ustawienia wap i video i są dobre bo filmy na m.youtube.pl działają, a ligi mistrzów nie mogę oglądać. Mam sony ericssona c510 i wyskakuje mi taki błąd:"błąd komunikacji, spróbuj ponownie lub skontaktuj się z operatorem." i nie tylko ja mam ten problem i nie tylko na sony ericssonach bo na LG KU 990 viewty też nie działało.proszę O POMOC 

Zawsze Szukam Tańszego Internetu 

- ksx4system
- Specjalista bezprzewodowy-junior
Re: Liga mistrzów na wap.plus.pl
Rozumiem, ze probujesz ogladac z karta sim od Plus GSM? Jesli korzystasz z karty innego operatora - problem solved, Plus udostepnia swoja strone wylacznie wlasnym uzytkownikom.
http://ksx4system.net ### proszę zainstalować FreeBSD ### 100 postów = 25/04/2018
net w kieszeni: Pixel 7a (Orange)
net w domu: w końcu gigabit po kabelku![:]](./images/smilies/splash.gif)
net w domu: w końcu gigabit po kabelku
![:]](./images/smilies/splash.gif)
-
- Stały użytkownik forum
W ogóle nie wiesz o co mi chodziksx4system pisze:Rozumiem, ze probujesz ogladac z karta sim od Plus GSM? Jesli korzystasz z karty innego operatora - problem solved, Plus udostepnia swoja strone wylacznie wlasnym uzytkownikom.

Edit: i tak mi już nie pomożecie bo tego na wap.plus.pl nie ma, więc można zamknąć temat

- YaHooo
- Guru bezprzewodowy
Jednak na naszym forum <a href="http://www.bez-kabli.pl/viewtopic.php?p=82778#82778">»nie zamykamy tematów«</a> Być może ktoś będzie chciał jeszcze coś dopisać na ten temat.Excel38 pisze:więc można zamknąć temat
Pozdrawiam YaHooo 
> FAQ < > Limitowanie TTL < > Filtrowanie MAC < > Limit - miniFAQ <
> Udostępnianie połączenia internetowego iPlus w trybie Ad-hoc < > Połączenie Ad-hoc <
(iPlus7GB-30%) + (Sierra Wireless AC881) + (HP Compaq nx7300) + (200m od BTS'a) = (600kB/s)

> FAQ < > Limitowanie TTL < > Filtrowanie MAC < > Limit - miniFAQ <
> Udostępnianie połączenia internetowego iPlus w trybie Ad-hoc < > Połączenie Ad-hoc <
(iPlus7GB-30%) + (Sierra Wireless AC881) + (HP Compaq nx7300) + (200m od BTS'a) = (600kB/s)
- ksx4system
- Specjalista bezprzewodowy-junior
Myślę, że wiem o co Ci chodzi. O ile w telefonach z kartami innych operatorów niż Plus ich WAP-owa strona ładuje się bez problemów o tyle otworzenie transmisji strumieniowej może być blokowane (np. blokada - działa tylko w podklasie adresów IP należącej do Plusa).Excel38 pisze:W ogóle nie wiesz o co mi chodzi![]()
http://ksx4system.net ### proszę zainstalować FreeBSD ### 100 postów = 25/04/2018
net w domu: w końcu gigabit po kabelku![:]](./images/smilies/splash.gif)
net w domu: w końcu gigabit po kabelku
![:]](./images/smilies/splash.gif)
-
- Stały użytkownik forum
Mam kartę plusa, i tak jak byś zrozumiał o co mi chodzi, to i tak twoja pomoc nic by nie dała bo już tej usługi na wap.plus.pl nie maksx4system pisze: Myślę, że wiem o co Ci chodzi. O ile w telefonach z kartami innych operatorów niż Plus...