Moderator: Moderatorzy
Ogólnie rzecz biorąc sterowniki z Visty powinny działać bezproblemowo na Windows 7. Spróbuj pociągnąć te od Visty.tadeka1 pisze:Witam.Już od dłuższego czasu poszukuję sterowników dla mojego modemu huawei E870, ale że posiadam Windows 7 niestety dowiedziałem się, ze "System not found"-pytałem się osób pracujących w Orange czy są mi jakoś w stanie pomóc to dostałem od jednego kolesia odpowiedź, ze niestety nie ma jeszcze możliwości, aby odpalić mój modemik na 7...a drugi powiedział, że są sterowniki na necie, ale nie wiedział gdzie...Szkoda słów na tych z Orange...najlepiej dla nich gdyby mi net nie działał, a żebym za niego płacił
Może znacie jakiś sposób, żeby zainstalować Orange na Windows 7 bo "normalnie" nie da rady
Proszę o pomoc w tej sprawie
No właśnie kurcze nie wiem, czemu nie działają...wybieram jako Vista i jest napisane, że system niezgodnySzadzik pisze: Ogólnie rzecz biorąc sterowniki z Visty powinny działać bezproblemowo na Windows 7. Spróbuj pociągnąć te od Visty.
Pewnie dlatego ze sterowniki maja warunek zapisany w instalatorze ze musi byc Vista.tadeka1 pisze:No właśnie kurcze nie wiem, czemu nie działają...wybieram jako Vista i jest napisane, że system niezgodny![]()