Jak sprawdzić ile zostało limitu w internecie dla firm pro?

SubForum obecnych i przyszłych użytkowników internetu w technologii CDMA - Centertel (Orange Freedom PRO), Sferia, Nordisk, Plus (CDMA2000 1xEVDO itd.)

Moderator: Moderatorzy

ODPOWIEDZ
spiderman3
Stały użytkownik forum

Jak sprawdzić ile zostało limitu w internecie dla firm pro?

Post autor: spiderman3 »

Chciałbym się dowiedzieć w jaki sposób trzeba założyć konto na www.orange.pl żeby móc zobaczyć ile jeszcze zostało limitu w ofercie Internet dla firm pro(bez łącza telefonicznego).
Słyszałem, że tak się da się proszę o pomoc jak to zrobić.
Awatar użytkownika
wilq
Stały użytkownik forum

Re: Jak sprawdzić ile zostało limitu w internecie dla firm p

Post autor: wilq »

spiderman3 pisze:Chciałbym się dowiedzieć w jaki sposób trzeba założyć konto na www.orange.pl żeby móc zobaczyć ile jeszcze zostało limitu w ofercie Internet dla firm pro(bez łącza telefonicznego).
Słyszałem, że tak się da się proszę o pomoc jak to zrobić.
Ja powiem tak: mam ten net od pół roku i co jakiś czas próbuję... Ostatnio zaszły jakieś zmiany na korzyść, bo na koncie na którym się loguję, na liście numerów doszedł numer CDMA. Ale to na razie tyle. Nie można nigdzie przejść, nic sprawdzić. Komunikaty błędu są różne, dzisiaj np. taki:

Numer telefonu bez uprawnień do korzystania z aplikacji (brak numeru reprezentanta).
Procio
Mistrz bezprzewodowy

Re: Jak sprawdzić ile zostało limitu w internecie dla firm pro?

Post autor: Procio »

Do kontrolowania limitów (bo chyba o to Ci chodzi) to polecam »TopNet Info« lub NetMeter, też dobry program, sam z niego korzystam...
Internet domowy T-Mobile do 60Mb/s: https://www.speedtest.net/result/8251178215 :super:
ODPOWIEDZ