Moderator: Moderatorzy
Używam na Windows 7 64bit i działa bez problemu.XerXes55 pisze:nie ma się co dziwić że nie działał
System Operacyjny
MS Windows 98 nie
MS Windows 2000 tak
MS Windows XP tak
MS Windows Vista 32 tak
MS Windows Vista 64 nie
Windows 7 32 nie
Windows 7 64 nie
Zainstaluj najnowsze sterowniki Huawei 4.20.12.00, wywal BE i użyj np. <a href="http://www.bez-kabli.pl/viewtopic.php?t=9557" target="_blank">»Top NetInfo«</a>artur1986 pisze:dodam, że mam windowsa7
Czy tak trudno użyć opcji "Szukaj"artur1986 pisze:a gdzie mogę pobrac te steroniki?
wylaczenie auto uruchomienia nie pomogło mi ale zrobiłem tak:wojteks pisze:1. Wyłącz "automatyczne uruchamianie" dla dysków CD/przenośnych
2. Odinstaluj BE
3. Po podłączeniu modemu jak zapyta o sterowniki wskaż katalog z nowymi sterownikami
4. Jak już wszystkie urządzenia z modemu się zainstalują uruchom TNI (on się nie instaluje)
Huawei 4.23.03.00, do znalezienia w interneciekonio79 pisze:Nie wiem jaki sterownik mam zainstalować,
Kliknij na nim "wysuń" i zobacz co będzie.droidboo0 pisze: instaluje tylko i wyłącznie jako napęd cd
Zainstaluj sterowniki z wcześniejszego postu (4.23.03.00) najpierw usuwając stare (DriverUnistall.exe) potem zainstaluj nowe (DriverSetup.exe). Opisz efekty, nie pozwól na instalację BE.droidboo0 pisze: się nie dzieje.
Odinstaluj. Potem z nowych sterowników odinstaluj i zainstaluj. Czy pojawi się modem w Menedżerze urządzeń?droidboo0 pisze: że to przez kretyński soft orange tak jest..
Poszukaj jakiegoś kompa z XP, może na nim da się zrobic update dashboardu i ewentualnie firmware.droidboo0 pisze: win7
Odinstaluj oprogramowanie orange, pobierz normalny Mobile Partner (możesz rozpakować dashboard) i zainstaluj na kompie.droidboo0 pisze:bardzo chcę wywalić ten syf od orange i wgrać normalny
Huawei E3131droidboo0 pisze:Mały offtop, jaki jest dobry modem do aero do 100zl