Icon 210 - obrazkowa instrukcja konfiguracji

Kwestie techniczne, konfiguracja i rozwiązywanie problemów z modemami GSM (GPRS, EDGE, UMTS, HSDPA i HSUPA).

Moderator: Moderatorzy

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
rio bravo
Stary wyga bezprzewodowy

Icon 210 - obrazkowa instrukcja konfiguracji

Post autor: rio bravo »

Jak w temacie obrazkowa instrukcja konfiguracji oprogramowania modemu icon 210 z niemieckiego o2, dla podstawowych polskich sieci. Obrazki mówią wszystko, nic nie trzeba dodawać.
1: Obrazek

2: Obrazek

3: Obrazek

4: Obrazek

5: Obrazek

6: Obrazek

7: Obrazek

8: Obrazek

9: Obrazek

10: Obrazek
Ostatnio zmieniony 2010-02-26, 09:20 przez rio bravo, łącznie zmieniany 3 razy.
Awatar użytkownika
Blido
Guru bezprzewodowy

Re: Icon 210 - obrazkowa instrukcja konfiguracji

Post autor: Blido »

Dobra robota rio bravo :ok: Ale ja jednak wybrałbym hosting inny niż imageshack, bo z niego często obrazki są usuwane.
Awatar użytkownika
YaHooo
Guru bezprzewodowy

Post autor: YaHooo »

Blido pisze:Ale ja jednak wybrałbym hosting inny niż imageshack, bo z niego często obrazki są usuwane.
Dlatego jeśli ma to być włączone do FAQ (a myślę, że warto). To obrazki trzeba przygotować i zamieścić na serwerze forum, jak w pozostałych opracowaniach.
Pozdrawiam YaHooo :)
> FAQ < > Limitowanie TTL < > Filtrowanie MAC < > Limit - miniFAQ <
> Udostępnianie połączenia internetowego iPlus w trybie Ad-hoc < > Połączenie Ad-hoc <
(iPlus7GB-30%) + (Sierra Wireless AC881) + (HP Compaq nx7300) + (200m od BTS'a) = (600kB/s)
Awatar użytkownika
rio bravo
Stary wyga bezprzewodowy

Post autor: rio bravo »

Myślę, że instrukcja się przyda bo mi żaden Globetrotter Connect nie wykrywał tego icona, z TNI też problemy, dlatego właśnie zrobiłem taką instrukcję, żeby ludzie nie musieli się głowić co i jak. To oprogramowanie nazywa się Mobile Partner (ściągnęli nazwę od huaweia) i jeżeli ktoś kto instaluje tego icona ma zainstalowanego mobile partnera od huaweia to radzę go wcześniej odinstalować.
ODPOWIEDZ