Pozdrawiam
[ Komentarz dodany przez: wojteks: 2010-03-18, 15:42 ]
<font color=orange>Poprawa pisowni.</font>
Moderator: Moderatorzy
Być może dostawca stosuje dostęp do sieci poprzez serwer proxy który trzeba wpisać do ustawień połączenia z netem. Tak jest u mnie. Bez proxy net działa z prędkością EDGE.arni3 pisze:i internet strasznie powoli chodzi, na otwarcie strony trzeba długo czekać a niektóre się nie otwierają (o jakimś filmie np. z youtube to można zapomnieć ) i
Jeśli chodzi o kartę WiFi, to Ralink nie jest w tym najlepszy. Lepiej kupić coś na USB, oczywiście z wtykiem RP/SMA na antenę zewnętrzną, np. Ovislinka WL-1600USB.arni3 pisze:Gdyby jeszcze ktoś mógł zobaczyć czy ta moja karta jest dobra czy słaba.
Ja polecę sprawdzoną nawet tu na forum: Edimax EW-7318USg.Blido pisze:Lepiej kupić coś na USB, oczywiście z wtykiem RP/SMA na antenę zewnętrzną, np. Ovislinka WL-1600USB.
Ta też jest nienajgorsza, ale jednak Ovislink ma znacznie większą moc transmisji (około dwukrotnie), większą czułość i antenę o większym zysku w komplecie. I nawet jest o kilka zł tańszyJaco pisze:Ja polecę sprawdzoną nawet tu na forum: Edimax EW-7318USg.