iplus extra

[Reklama] Telefony satelitarne wszystkich sieci Thuraya, Iridium, Inmarsat https://ts2.shop/pl/3-telefony-satelitarne

Moderator: Moderatorzy

ODPOWIEDZ
stelmach93
Użytkownik forum

iplus extra

Post autor: stelmach93 »

Witam , wyslalem sms o doladowanie traansferu:) Aktywowana bedzie odrazu czy np jak dostane sms?
Awatar użytkownika
Patryk
Guru bezprzewodowy

Re: iplus extra

Post autor: Patryk »

Poczekaj na potwierdzenie aktywacji.
Jak jeszcze korzystałem, to potrafili zwlekać nawet ponad godzinę.
Awatar użytkownika
Easy-Wifi
Stały użytkownik forum

Post autor: Easy-Wifi »

Jeżeli nie dostaniesz sms-a z informacja o dokupieniu transferu,to zadzwoń do konsultanta i aktywuj przez telefon. Czasem te smsy nie dochądzą,poniewaz wersja iplus managera jest za stara.
Awatar użytkownika
YaHooo
Guru bezprzewodowy

Post autor: YaHooo »

Easy-Wifi pisze:Czasem te smsy nie dochądzą,poniewaz wersja iplus managera jest za stara.
A co ma wersja iPlus Manager'a do dochodzenia sms'ów :zdziwko: ? Ja używałem już chyba z 5 menadżerów i 2 modemów i często sms'y od operatora nie dochodzą w terminie. Np informacja o wystawieniu faktury dochodzi po tym jak ją zapłacę.
Pozdrawiam YaHooo :)
> FAQ < > Limitowanie TTL < > Filtrowanie MAC < > Limit - miniFAQ <
> Udostępnianie połączenia internetowego iPlus w trybie Ad-hoc < > Połączenie Ad-hoc <
(iPlus7GB-30%) + (Sierra Wireless AC881) + (HP Compaq nx7300) + (200m od BTS'a) = (600kB/s)
Awatar użytkownika
artureal
Specjalista bezprzewodowy-senior

Post autor: artureal »

Dokładnie: informacja o kończącym się limicie przeważnie dochodziła, gdy nastąpił już nowy okres rozliczeniowy, albo wcale. W Playu online jakimś dziwnym trafem takie informacje dochodziły na bieżąco, więc jeśli się chce, to można :] A korzystałem zarówno z iPlus managerów, jak i TNI, tudzież Huawei mobile connect, czy jakoś tak.
edriu
Początkujący użytkownik forum

Post autor: edriu »

Operator ma czas na aktywację 24h pakietu. Możesz sprawdzić to wysyłając smsa o treści P 2580 jaki transfer jest dostępny.
ODPOWIEDZ