Witam mam pytanko
Wiecie może jak wgląda transfer danych przy rozmowie głosowej przez skype. Tzn czy zżera transfer że lepiej nie komunikować się w ten sposób czy transfer wygląda tak samo jak przy wysyłaniu wiadomości przez gg.
<font color=orange>Poprawa pisowni.</font>
[ Komentarz dodany przez: Jaco: 2010-05-12, 10:26 ]
oshi, Zapraszam do zapoznania się z Regulaminem i Netykieta naszego forum .
blueconnect - skype rozmowy głosowe
Moderator: Moderatorzy
-
- Początkujący użytkownik forum
blueconnect - skype rozmowy głosowe
Ostatnio zmieniony 2010-05-12, 09:25 przez oshi, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Stary bywalec bezprzewodowy
Re: blueconnect - skype rozmowy głosowe
U nas w <a href="http://www.bez-kabli.pl/viewtopic.php?p=38343#38343" target="_blank">»FAQ«</a> jest opis ile średnio potrzeba przesłać danych na rozmowę przez Skype.
-
- Początkujący użytkownik forum
To już wiem że mogę sobie spokojnie pogadać z kolegą przez Skype więc moge lecieć po słuchawki z mikrofonem 
Mam takie jeszcze małe pytanko:
czy na limicie 2GB w BC można sobie pograć w jakieś gry typu MMO?? Jeśli tak to na ile taki pakiecik może starczać.

Mam takie jeszcze małe pytanko:
czy na limicie 2GB w BC można sobie pograć w jakieś gry typu MMO?? Jeśli tak to na ile taki pakiecik może starczać.
- Jaco
- Mistrz bezprzewodowy - moderator
Zależy ile będziesz grał . Zainstaluj sobie coś z tego <a href="http://www.bez-kabli.pl/viewtopic.php?t=6047" target="_blank">»NetMetery«</a> i sprawdź.oshi pisze:czy na limicie 2GB w BC można sobie pograć w jakieś gry typu MMO?? Jeśli tak to na ile taki pakiecik może starczać.
-
- Użytkownik forum
Ja gram w World of Warcraft i żadnych zastrzeżeń nie mam, jedna sesja około 2-3 godziny u mnie to mniej więcej 10 mb było, w momencie jakiegoś większego raid'u czy tworzenie większych grup to dochodziło do 30-40 mb.