nowe warunki po przedluzaniu umowy w iplusie

[Reklama] Telefony satelitarne wszystkich sieci Thuraya, Iridium, Inmarsat https://ts2.shop/pl/3-telefony-satelitarne

Moderator: Moderatorzy

ODPOWIEDZ
chudzik122
Początkujący użytkownik forum

nowe warunki po przedluzaniu umowy w iplusie

Post autor: chudzik122 »

Witam ponownie wszystkich ostatnio poraz kolejny przedluzalem umowe z iplusem. Spytalem sie pani konsultantki(nawet ładna:):) ) jakie sa dla mnie promocje. i ona mi mowi ze albo 4 gb i 25% znizki albo jak chce to abonament 60 zl i 8 GB danych limitu:):) Promocja ta nazywa sie iPlus Limitopodwajacz dla Ciebie.
marens
Guru bezprzewodowy

Re: nowe warunki po przedluzaniu umowy w iplusie

Post autor: marens »

chudzik122 pisze:jak chce to abonament 60 zl i 8 GB danych limitu:)
My znamy lepsze promocje:
30zł - 4GB
37,50zł - 7GB
55zł - 20GB
80zł - 37GB

Robocza nazwa promocji to: iPlusowypowiadacz2699 ;)
zimplusowany
Specjalista bezprzewodowy-junior

Post autor: zimplusowany »

Poszedłem dziś do salonu Plusa wysondować, co mogą zaproponować za drugie przedłużenie umowy. Niestety, pracowniczki salonu nie były nawet w stanie sprawdzić kiedy dokładnie kończy mi się umowa bez numeru telefonu przypisanego do karty SIM (akurat nie pamiętałem tego numeru). No więc, do kiedy jest umowa się nie dowiedziałem, ale wspaniałomyślnie uzyskałem informację, że dostanę drugie tyle limitu danych ile mam obecnie. Fajna promocja, tyle, że ja nie potrzebuję podwojenia limitu. Liczyłem na kolejną obniżkę abonamentu (obecnie płacę 56zł), ale chyba się przeliczyłem. No nic, wyślę jeszcze do Plusa monit o kontakt i zobaczę, co zaproponują telefonicznie, ale jeśli chcą ludziom zamydlać oczy tylko podwajaniem limitu danych to ja dziękuję i wychodzę.

[ Komentarz dodany przez: wojteks: 2010-11-26, 22:33 ]
<font color=orange>Poprawa pisowni.</font>
Ostatnio zmieniony 2010-11-26, 22:32 przez zimplusowany, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
YaHooo
Guru bezprzewodowy

Post autor: YaHooo »

zimplusowany pisze:No nic, wyślę jeszcze do Plusa monit o kontakt i zobaczę, co zaproponują telefonicznie, ale jeśli chcą ludziom zamydlać oczy tylko podwajaniem limitu danych to ja dziękuję i wychodzę.
Ja bym przeszedł się do innego salonu, bo jak widać panienki na które trafiłeś były nie za bardzo rozgarnięte. Bo mając tylko nr umowy, czy Twoje dane osobowe powinny Ci udzielić wszystkich informacji.
Pozdrawiam YaHooo :)
> FAQ < > Limitowanie TTL < > Filtrowanie MAC < > Limit - miniFAQ <
> Udostępnianie połączenia internetowego iPlus w trybie Ad-hoc < > Połączenie Ad-hoc <
(iPlus7GB-30%) + (Sierra Wireless AC881) + (HP Compaq nx7300) + (200m od BTS'a) = (600kB/s)
ODPOWIEDZ