Nie wiem czy ten temat jest na miejscu, czy też nie. W końcu to Hyde-Park, więc postanowiłem zaryzykować

Czemu zakładam taki temat? Przede_wszystkim, dlatego że chciałbym ogromnie podziękować użytkownikom tego forum.
Wielkie podziękowania należą się Administratorom, moderatorom, grupie animatorzy i nie należy zapominać o użytkownikach, którzy starają się pomagać tak jak tylko potrafią.
Dnia 17-10-2009 postanowiłem poszukać w google trochę informacji na temat mobilnego internetu iPlusa. "Wujek Google" skierował mnie na Wasze forum za co mu bardzo dziękuję.
Poczytałem kilka tematów, które mnie zainteresowały. Postanowiłem się zarejestrować.
Napisałem o swoim problemie, po czym uzyskałem szybkie odpowiedzi co mnie zszokowało.
Zacząłem pogłębiać swoją wiedzę poprzez to forum. Czytanie nowych tematów, FAQ, przeglądanie starych postów, etc.
Dzięki Waszemu forum moja wiedza na temat internetu bezprzewodowego znacznie się powiększyła. Teraz sam jestem w stanie pomagać innym użytkownikom w "błachych" dla mnie sprawach, z którymi sam w przeszłości miałem problemy.
To ile wkładacie w rozwój tego forum sprawiło, że jesteście dla mnie najlepszym forum o tematyce internetu bezprzewodowego. Obecnie mam w planach zawarcie umowy z Orange na okres 24msc. przez co jeszcze przez kolejne 2 lata się mnie nie pozbędziecie z tego forum

Wielkie gratulacje założycielowi tego forum za pomysł oraz zebranie wspaniałej ekipy, która zawsze jest skłonna pomóc.
Ogromne gratulacje należą się także moderatorom, którzy cały czas starają się pilnować porządku na forum, pomagać innym oraz warnować kiedy trzeba

Kolejne gratulacje oraz podziękowania należą się użytkownikom grupy animatorzy, którzy także pomagają innym w ich problemach oraz poszerzają to ogromne "kompendium" wiedzy poprzez poradniki, recenzje oraz różnego rodzaju testy.
Nie należy zapominać o zwykłych "szarych myszkach" tego forum, którzy również starają się pomagać.
Nie wiem czy ten temat jest odpowiedni, ale po ilości otrzymywanych pomocy należy się wielkie podziękowanie. Niestety my, zwykli użytkownicy tylko w taki sposób możemy wam podziękować.
Postanowiłem napisać taki temat, aby pokazać Wam, że doceniamy to ile wkładacie w rozwój tego forum.
Trochę się rozpisałem, za błędy stylistyczne przepraszam. Pisałem to pod "impulsem", miałem emocjonujący dzień

Pozdrawiam i jeszcze raz DZIĘKUJEMY ZA POMOC!