Gdy zaktualizowałem stery Ralink RT61 Turbo Wireless Lan Card do najnowszych ,przez windows update,to po ponownym uruchomieniu stacjonarnego komputera nie wykrywa internetu.System to windows 7,bardzo proszę o pomoc.
nie wykrywa połączenia po zaktualizowaniu sterowników
Moderator: Moderatorzy
-
neviz
- Początkujący użytkownik forum
nie wykrywa połączenia po zaktualizowaniu sterowników
Cześć
Gdy zaktualizowałem stery Ralink RT61 Turbo Wireless Lan Card do najnowszych ,przez windows update,to po ponownym uruchomieniu stacjonarnego komputera nie wykrywa internetu.System to windows 7,bardzo proszę o pomoc.
- YaHooo
- Guru bezprzewodowy
Re: nie wykrywa połączenia po zaktualizowaniu sterowników
Pewnie masz jakiś tam profil sieci, prawda? Ja bym zaczął od usunięcia jego i ponownego połączenia się z siecią.
Pozdrawiam YaHooo 
> FAQ < > Limitowanie TTL < > Filtrowanie MAC < > Limit - miniFAQ <
> Udostępnianie połączenia internetowego iPlus w trybie Ad-hoc < > Połączenie Ad-hoc <
(iPlus7GB-30%) + (Sierra Wireless AC881) + (HP Compaq nx7300) + (200m od BTS'a) = (600kB/s)
> FAQ < > Limitowanie TTL < > Filtrowanie MAC < > Limit - miniFAQ <
> Udostępnianie połączenia internetowego iPlus w trybie Ad-hoc < > Połączenie Ad-hoc <
(iPlus7GB-30%) + (Sierra Wireless AC881) + (HP Compaq nx7300) + (200m od BTS'a) = (600kB/s)