Witam. Mam pytanko w sprawie zapłaty faktury...
Mógłby mi ktoś powiedzieć jak zapłacić fakturę ;D? Wyszła taka dziwna sytuacja, że kurier nie wziął kasy za router tej 1 zł i teraz muszę zapłacić -.- Jeżeli można to zapłacić zwykłym przelewem to jak to zrobić? Wiadomo, adres wezmę z faktury ale co wpisać w tytule: nr konta abonamenta (?), jeżeli tak to skąd będą wiedzieli, że to za router? Rozumiem, że tak samo się płaci za usługę?
Opłata faktur w Netii
Moderator: Moderatorzy
-
- Początkujący użytkownik forum
- YaHooo
- Guru bezprzewodowy
Re: Opłata faktur w Netii
Ja na Twoim miejscu w polu "Tytułem" wpisałbym "opłata za fakturę nr xxxxxxx". A numer ten musi być na fakturzexaoo pisze:Wiadomo, adres wezmę z faktury ale co wpisać w tytule: nr konta abonamenta (?),

Moim zdaniem powinna przyjść faktura wraz z poleceniem zapłaty którą możesz dokonać np na poczcie.xaoo pisze:Rozumiem, że tak samo się płaci za usługę?
Pozdrawiam YaHooo 
> FAQ < > Limitowanie TTL < > Filtrowanie MAC < > Limit - miniFAQ <
> Udostępnianie połączenia internetowego iPlus w trybie Ad-hoc < > Połączenie Ad-hoc <
(iPlus7GB-30%) + (Sierra Wireless AC881) + (HP Compaq nx7300) + (200m od BTS'a) = (600kB/s)

> FAQ < > Limitowanie TTL < > Filtrowanie MAC < > Limit - miniFAQ <
> Udostępnianie połączenia internetowego iPlus w trybie Ad-hoc < > Połączenie Ad-hoc <
(iPlus7GB-30%) + (Sierra Wireless AC881) + (HP Compaq nx7300) + (200m od BTS'a) = (600kB/s)