Drodzy parafianie
Blueconnect w erze-Jak to jest ?
Moderator: Moderatorzy
-
axelf
- Początkujący użytkownik forum
Blueconnect w erze-Jak to jest ?
Witam,
Drodzy parafianie
mam takie pytanko gdyż zamierzam zakupić od znajomego modem Huawei E630 bez simlocka za parę groszy. Na codzień używam komórki w sieci Era Tak Tak Fon i czy mogę włożyć tę kartę do modemu i korzystać wtedy z blueconnect? Słyszałem, że istnieją blueconnect startery tylko, że na moim koncie w tak taku mam na zbyciu troszkę kasy więc po co bawić się w 2 simy
Bardzo proszę o odpowiedź dziękuję
Drodzy parafianie
- Jo_gurt
- Guru bezprzewodowy
-
axelf
- Początkujący użytkownik forum
Re: Blueconnect w erze-Jak to jest ?
Dzięki za odpowiedź mistrzu
Zadam Ci jeszcze takie pytanko. Ten modem co zamierzam kupić to HUAWEI Mobile Connect model E630 lecz gościu co go sprzedałe nie ma płyty ze sterownikami więc tu moje pytanie
czy wystarczy ściągnąć z www.era.pl sterowniki do tego ustrojstwa i to wszystko ? czy trzeba tam jeszcze coś ustawiać ? Bo znalazłem takie ustawienia i nie wiem dokładnie czy trzeba to gdzieś wpisywać.
Apn: erainternettt
Login: erainternet
Hasło: erainternet
Numer: *99***1# lub *99#
Pozdrawiam
Apn: erainternettt
Login: erainternet
Hasło: erainternet
Numer: *99***1# lub *99#
Pozdrawiam
- Jo_gurt
- Guru bezprzewodowy
Re: Blueconnect w erze-Jak to jest ?
axelf, stery znajdziesz chociażby tu: sterowniki.bez-kabli.pl
Ustawienia te wklepujesz w program, którym się łączysz z netem, np. Mobile Partner albo <a href="http://www.bez-kabli.pl/viewtopic.php?t=9557" target="_blank">»Top NetInfo«</a>
Ustawienia te wklepujesz w program, którym się łączysz z netem, np. Mobile Partner albo <a href="http://www.bez-kabli.pl/viewtopic.php?t=9557" target="_blank">»Top NetInfo«</a>