Witajcie użytkownicy forum.
Moje pytanie jest takie. Czy jest możliwość korzystania z internetu poprzez laptopa w telefonie. A dokładniej na czym stoję. Siedzę troszkę w tworzeniu sieci bezprzewodowych i przewodowych standardowo na kablu.
Najpierw opiszę sytuacje. Posiadam ogólnie internet radiowy chodź to nie jest zbytnio ważne. Jest on podłączony do routera i rozbijany na 3 komputery. Stacjonarny i 2 laptopy poprzez kabel. Ja jako ja korzystam z jednego z laptopów podłączonego kablem ponieważ nie posiadam routera Wi-Fi tylko na kabel.
Moje główne pytanie jest takie.
Czy jest możliwość podłączenia z mojego laptopa poprzez Wi-Fi z telefonem firmy Nokia N96 (laptop podłączony z internetem poprzez kabel). Utworzyłem pomiędzy laptopem a telefonem sieć Ad-hoc ale w ciąż nie mogę korzystać w telefonie z internetu. Chodzi o to że laptop był by jakby routerem dla mojego telefonu.
[ Komentarz dodany przez: wojteks: 2010-11-17, 07:06 ]
Pogrubienie i powiększenie tekstu jest zbędne!
Laptop Wifi i telefon
Moderator: Moderatorzy
-
- Początkujący użytkownik forum
Laptop Wifi i telefon
Ostatnio zmieniony 2010-11-17, 07:05 przez mastermalina, łącznie zmieniany 1 raz.
- wojteks
- *** Administrator ***
Re: Laptop Wifi i telefon
<a href="http://www.bez-kabli.pl/viewtopic.php?t=7194" target="_blank">»ICS«</a>mastermalina pisze:Chodzi o to że laptop był by jakby routerem
Nie pomagam na PW!