Witam
Właśnie aktywowałem u siebie usługę orange free na kartę.
Według orange doładowanie 25 pln jest równoznaczne z 1,25gb internetu.
http://www.orange.pl/portal/map/map/int ... e_discover
Na ile by to na oko starczyło do oszczędnego przeglądania internetu przy użyciu telefonu jako modemu do pc lub na komórce??
Proszę o odpowiedź
[ Komentarz dodany przez: YaHooo: 2011-02-02, 18:11 ]
<font color=orange>Poprawa pisowni.</font>
gt540 i internet w orange
Moderator: Moderatorzy
-
- Początkujący użytkownik forum
gt540 i internet w orange
Ostatnio zmieniony 2011-02-02, 18:11 przez arek25087, łącznie zmieniany 1 raz.
- YaHooo
- Guru bezprzewodowy
Re: gt540 i internet w orange
Strasznie ciężkie pytanie. Powiem tak, ja na początku miałem miesięczny limit 1GB i bez problemu mi starczało. Ale nie oglądałem YouTube, nie zasysałem wielkich plików. Tylko czytałem normalne strony nie przeładowane flashem. Ale ogólnie to zależy od użytkownika czy ten 1GB starczy na miesiąc, czy nie.arek25087 pisze:Na ile by to na oko starczyło do oszczędnego przeglądania internetu przy użyciu telefonu jako modemu do pc lub na komórce??
Najlepiej by było abyś zainstalował sobie jakieś oprogramowanie <a href="http://www.bez-kabli.pl/viewtopic.php?t=6047" target="_blank">»NetMetery«</a> pokorzystał z netu przez miesiąc tak jak zamierzasz i sprawdził jaki będziesz miał miesięczny transfer.
Pozdrawiam YaHooo 
> FAQ < > Limitowanie TTL < > Filtrowanie MAC < > Limit - miniFAQ <
> Udostępnianie połączenia internetowego iPlus w trybie Ad-hoc < > Połączenie Ad-hoc <
(iPlus7GB-30%) + (Sierra Wireless AC881) + (HP Compaq nx7300) + (200m od BTS'a) = (600kB/s)

> FAQ < > Limitowanie TTL < > Filtrowanie MAC < > Limit - miniFAQ <
> Udostępnianie połączenia internetowego iPlus w trybie Ad-hoc < > Połączenie Ad-hoc <
(iPlus7GB-30%) + (Sierra Wireless AC881) + (HP Compaq nx7300) + (200m od BTS'a) = (600kB/s)