Witam,<font color="#FF00FF"><b>»»nie wiem««</b></font> czy dobry dział ale spróbuję:
Jestem posiadaczem modemu huawei e173 z Play,problem dotyczy komunikatora gg z którego po zalogowaniu nie mogę wysyłać wiadomości. Ja widzę wszystkich natomiast mnie widzą jako niedostępnego. Czy ktoś miał podobny problem czy to wina modemu, operatora czy może należy szukać przyczyny gdzie indziej?
Huawei e173 play ,problem z komunikatorem
Moderator: Moderatorzy
-
- Początkujący użytkownik forum
- YaHooo
- Guru bezprzewodowy
Re: Huawei e173 play ,problem z komunikatorem
Dlatego dobrze byś mógł podłączyć komputer pod inny internet i sprawdzić jak na innym łączu jest. Jednak ja bardziej bym się doszukiwał problemów z systemem/gg aniżeli modemem.flayer1979 pisze:Czy ktoś miał podobny problem czy to wina modemu, operatora czy może należy szukać przyczyny gdzie indziej?
Pozdrawiam YaHooo 
> FAQ < > Limitowanie TTL < > Filtrowanie MAC < > Limit - miniFAQ <
> Udostępnianie połączenia internetowego iPlus w trybie Ad-hoc < > Połączenie Ad-hoc <
(iPlus7GB-30%) + (Sierra Wireless AC881) + (HP Compaq nx7300) + (200m od BTS'a) = (600kB/s)

> Udostępnianie połączenia internetowego iPlus w trybie Ad-hoc < > Połączenie Ad-hoc <
(iPlus7GB-30%) + (Sierra Wireless AC881) + (HP Compaq nx7300) + (200m od BTS'a) = (600kB/s)
-
- Początkujący użytkownik forum
Pożyczyłem na chwile dzisiaj bluconnecta ery od brata i komunikator działał prawidłowo, po podłączeniu play znowu ta sama sytuacja. Wyjaśniło to tyle że raczej problem po stronie play, tylko co z tym zrobić?
Ice
- YaHooo
- Guru bezprzewodowy
No nie powiem zaskoczyłeś mnie tym stwierdzeniem. Ja bym po prostu spróbował zaatakować BOK Playa pisząc, że na Erze działa dobrze. Bo to wygląda na to jakby coś było przyblokowane w sieci.flayer1979 pisze:Wyjaśniło to tyle że raczej problem po stronie play, tylko co z tym zrobić?
Pozdrawiam YaHooo