Witam
Moderator: Moderatorzy
- YaHooo
- Guru bezprzewodowy
Re: Witam
TadeuszK witaj na forum 

Pozdrawiam YaHooo 
> FAQ < > Limitowanie TTL < > Filtrowanie MAC < > Limit - miniFAQ <
> Udostępnianie połączenia internetowego iPlus w trybie Ad-hoc < > Połączenie Ad-hoc <
(iPlus7GB-30%) + (Sierra Wireless AC881) + (HP Compaq nx7300) + (200m od BTS'a) = (600kB/s)

> FAQ < > Limitowanie TTL < > Filtrowanie MAC < > Limit - miniFAQ <
> Udostępnianie połączenia internetowego iPlus w trybie Ad-hoc < > Połączenie Ad-hoc <
(iPlus7GB-30%) + (Sierra Wireless AC881) + (HP Compaq nx7300) + (200m od BTS'a) = (600kB/s)
-
- Początkujący użytkownik forum
Fajnie , że ludzie widzą i też witają , fajniej jeszcze by było gdyby ktoś odpowiedział na nowy temat ,który parę dni temu podjąłem i nie znalazł się ani jeden co by znał się co nieco na tych sprawach bezprzewodowych no chociaż więcej niż ja -dziadek z pokolenia nienauczonego komputerów.
Pozdrawiam bywalców i witających
Pozdrawiam bywalców i witających
- wojteks
- *** Administrator ***
Masz jakiś dziwny router którego nikt nie zna (na oczy nie widział i nawet o nim nie czytał) to trudno wymagać żeby ktoś coś sensownego od razu wymyślił o ile cokolwiek zostanie wymyślone. Jeżeli rady zTadeuszK pisze:nie znalazł się ani jeden co by znał się co nieco na tych sprawach

Nie pomagam na PW!
-
- Początkujący użytkownik forum
Witam ponownie.
Nie za bardzo wiem czy to dobre miejsce na ten temat ale skoro Pan moderator tu podjął temat to tylko krótko powiem że można ten temat zamknąć gdyż -może to niemożliwe ale- zupełnie sam poradziłem sobie ze swoim problemem (ot zawziętość i tyle)
Dziękuję za uwagę.
Jednakże mam inny problem w związku z tym samym routerem i napisze o nim w innym(poszukam jakim) dziale .
Pozdrawiamhttp://www.bez-kabli.pl/image ... s/papa.gif
Nie za bardzo wiem czy to dobre miejsce na ten temat ale skoro Pan moderator tu podjął temat to tylko krótko powiem że można ten temat zamknąć gdyż -może to niemożliwe ale- zupełnie sam poradziłem sobie ze swoim problemem (ot zawziętość i tyle)
Dziękuję za uwagę.
Jednakże mam inny problem w związku z tym samym routerem i napisze o nim w innym(poszukam jakim) dziale .
Pozdrawiamhttp://www.bez-kabli.pl/image ... s/papa.gif