http://www.aero2.pl/www/ubdi.html
Moderator: Moderatorzy
Może jeszcze jeszcze najlepiej żeby na złotej tacy przynosili. Lipa to jest z tym, że trzeba się do warszawy fatygować.us_strike pisze:Lipa, że na 900Mhz tylko .
No właśnie, jakby nie to to już bym papiery składał.krystianb pisze: Lipa to jest z tym, że trzeba się do warszawy fatygować.
Limit jest, sesja 60minut. Więc tu już nie da się zassać większego plikuzimplusowany pisze:No proszę, bez limitów pobranych/wysłanych danych?
Zgadzam się, oczywiście poza komunikatorami, które są p2p również.YaHooo pisze:o i moim zdaniem powinni wyciąć wszelkie p2p.
Od czego jest wznawianie połączenia - dziś mało który serwer nie obsługuje resumingu, poza darmowymi warezami.YaHooo pisze:Więc tu już nie da się zassać większego pliku
Warunki koncesji stanowią, że nie może być żadnych ograniczeń ponad to, co jest w ofercie płatnej.YaHooo pisze: No i moim zdaniem powinni wyciąć wszelkie p2p.
Może doprecyzuję. Chodziło mi o torrenty, emule kazy i inne dziadostwaryba825 pisze:Zgadzam się, oczywiście poza komunikatorami,
Normalne podejście ale wątpie, że nie znajdą się głosy typu dziadostwo itd... Tak jak w przypadku dodatku do Neostrady w postaci internetu mobilnego za 9 złotych z limitem chyba 2 GB. Fajna oferta na wyjazdy a 3/4 komentarzy było na temat za małego limitu.YaHooo pisze:Jak ktoś chce tego używać niech sobie zapłaci za normalne łącze
Bo dla dzieci neo istnieć w internecie to zasysać gigabajty danych po to by następnego dnia usunąć, bo się skończyło miejsce na dysku.Sundance_kid pisze:Fajna oferta na wyjazdy a 3/4 komentarzy było na temat za małego limitu.
Nie tylko:YaHooo pisze:Bo dla dzieci neo istnieć w internecie to zasysać gigabajty danych po to by następnego dnia usunąć, bo się skończyło miejsce na dysku.
Żartujesz chybazimplusowany pisze:Ciekawy jestem, czy będzie jakaś kampania reklamowa tej oferty w mediach masowych
Fajne atrakcje na tych wakacjachMlody znajomych bedac u nas na wakacjach ponad 20 GB transferu dziennie - wszystko youtuby itp.
Właśnie wysłałem formularz ale na bezpl[email protected]5.1.1. wypełnić formularz, którego wzór dostępny jest na Stronie Internetowej Operatora a następnie przesłać go na adres e-mail: bezpł[email protected]
Też prawda, ale i łącza coraz szybszeSundance_kid pisze:YaHooo dyski coraz większe. Ciężko będzie im zapełnić.
Być może i jest. Tylko kto miał to wtedy realizować?Sundance_kid pisze:Czy ta oferta nie jest jakby realizacją tego?
Ua, tyle to ja w miesiąc nie zrobię...key pisze:Mlody znajomych bedac u nas na wakacjach ponad 20 GB transferu dziennie - wszystko youtuby itp.
Ale to wszystko w tzw. miedzyczasie, pomiedzy spacerami, basenem, jazda na rowerze etc.... Nie mam zielonego pojecia jak on to robil.Patryk pisze:Fajne atrakcje na tych wakacjach
Tak.Sundance_kid pisze:Czy ta oferta nie jest jakby realizacją tego?
Zasięg jednak jest ograniczony, można to zweryfikować na mapach CP w opcji HSPA+.M@jkel pisze:To może kompletnie przeorać rynek w segmencie najtańszych indywidualnych ofert abonamentowych i na kartę.
Sugerujesz że pozostałe opy będą teraz różnicować ceny w zależności od lokalizacji?wojteks pisze: Zasięg jednak jest ograniczony, można to zweryfikować na mapach CP w opcji HSPA+.
Nie, sugeruję że darmowy internet się zapcha w miastach jak klienci się na niego rzucą a na peryferiach i tak nie będzie działał w związku z tym nie przewiduję jakiejś rewolucji w dostępie prepaid. Co innego niskie abonamenty z małymi limitami, tu może być trochę inaczej ale tak czy tak to potrwa. Ciekawe kiedy pojawi się 100 tysięczny użytkownik darmowego internetu? Ja obstawiam że za kilka lat. Dużą barierą jest wyjazd do Warszawy dla osób z daleka. Np. dla mnie to praktycznie 36 godzin (2 noce w autobusie) i z 200 zł minimum w obie strony a za to mam 12GB w simdata i 200zł na SMSy premium czy co tam chcę.M@jkel pisze:Sugerujesz że pozostałe opy będą teraz różnicować ceny w zależności od lokalizacji?
To ta sama sieć radiowa więc nie spodziewałbym się wielkich różnic.ygreko pisze:Jeśli w przypadku Aero2 też to tyle będzie trwało
Przecież nie jest w interesie dostawcy żeby długo korzystać.ygreko pisze:kto chciałby korzystać z usługi przez kilka godzin
Ja bym winy raczej szukał w routerze a nie w sieci. No jeszcze zależy czy połączenie jest zrywane, czy najpierw zanika na nim ruch.ygreko pisze:Obecnie CP rozłącza sesje o północy i 8 rano i to czasami w moim przypadku trwa do 5 minut i czasami wymaga resetu routera z modemem.