Niestety to tylko wprowadzanie klientów w błąd

Moderator: Moderatorzy
Limit danych a limit prędkości to dwie rożne sprawy. Widzisz to co chcesz zobaczyć , a nie to co jest widoczne.yaro11 pisze:Niestety to tylko wprowadzanie klientów w błąd
Ja po pobieżnym przeczytaniu tego co pisze na stronie też pomyślałem, że nie ma limitu. A to nieprawda. Takie zagrywki to powinny się nadawać do zgłoszenia do jakiegoś urzędu.Pijo pisze:Ta strona rzeczywiście może wprowadzać w bład, przyznaję.
Czy mógłbyś to po polsku napisać stosując w odpowiednich miejscach kropki i przecinki a przy okazji duże litery na początkach zdań?pakierhakierxd2 pisze:Wiesz nie tylko tak play robi
Trochę. Przecinek daje się zaraz po wyrazie a spację po przecinku. Pomijam to że powinno to być co najmniej 2 zdania i więcej przecinków a nie jeden przedzielony przecinkami słowotok.pakierhakierxd2 pisze:Teraz lepiej
Jednak piszą jawnie jaki masz limit...Wiesz nie tylko tak play robi, inni operatorzy też net z lejkiem nazwali nielimitowanym internetem,
No to na pewno jest faktem. Nikt nie chce by się mu od razu konto wyzerowało jak się zapomni uruchomić kolejny pakiet itppakierhakierxd2 pisze:ale powiem ci tak ja wolę lejek niż po przekroczeniu by zjadło cały stan konta jeśli nie dopilnuję