Witam
Mam problem z wyżej wymienionym routerem. Do wczoraj wszystko chodziło jak złoto, jednak potrzebowałem dodać nowe urządzenie (konkretnie drukarkę) do sieci po WiFi. Zgodnie z instrukcą wcisnłąłęm przycisk strzałeczek na routerze żeby wykonać łączenie z automatu. Jednak bez rezulatatu (tzn. dioda nie zaczęła migać i nic się nie działo). Z racji tego, że sieć miałem ukrytą chciałem zmienić jest ustawienie na widoczną. Jednak nie udało mi się wejść do panelu administracyjnego bo gdzieś sobie posiałem hasło (tak sie zabezpieczyłem

). Więc pozostał mi tylko reset. Teraz najlepsze, po resecie roter powinien wrócić do ustawień fabrycznych w teorii. W praktyce wyszło tak, że w domu mam podłączonego laptopa po wifi i kompa po lanie. Sieć wstała, internet jest kompie lub też nie no bo port nie jest przestawiony na WAN. Na laptopie w liście sieci WiFi jest linksys ale nie mogłem się z nią połączyć bo jak się okazuje jest szyfrowana i woła klucza. W końcu jakoś udało mi się go połąłczyć z pomocą przycisku strzałek. Myślę no to jest git teraz Panel Administracyjny i jestem w domu, i tu znów rozczarowanie. Nie wyświetla mi strony logowania (192.168.1.1), ani z komputera po lanie ani po Wifi. Zgłupiałem w tym momencie próbuje pingować i nic. Najlepsze jest to, że oprogramowanie Magic Network nie widzi tego routera na mapie, pokazuje tylko urządzenie mojego dostawcy do którego ping leci bez problemów. W mapie urządzeń w ustawieniach widowsowych jest normalnie wykrywany i pokazuje go. Ehh macie jakieś pomysły jak przywrócić go od prawidłowego działania ??