Huawei E1752 - firmware/dashboard
Moderator: Moderatorzy
- M@jkel
- Stały użytkownik forum
Huawei E1752 - firmware/dashboard
Mam ja sobie modemik wymieniony w temacie (wersja bez C, z Orange). Simlocka zdjąłem, chciałbym go jeszcze zdebrandować. Mam w związku z tym pytanie: jaka jest najnowsza wersja firmware do tego modemu i skąd można ściągnąć ją wraz z oryginalnym dashboardem? Póki działało sterowniki.bez-kabli.pl nie było problemu z takimi rzeczami, ale teraz jestem jak dziecko we mgle 

Apple iPhone X, Motorola Moto G8 Plus, Xiaomi Redmi Note 12 5G, Huawei E5573, Ubee EVW32C, Ubiquiti UDM-SE, ZTE MU5120
Łączność zapewniają: Orange, Vectra, Play
Łączność zapewniają: Orange, Vectra, Play
- YaHooo
- Guru bezprzewodowy
Re: Huawei E1752 - firmware/dashboard
Można się posiłkować tą stroną http://dc-files.com/files/huawei/modems/E1752/M@jkel pisze:Póki działało sterowniki.bez-kabli.pl nie było problemu z takimi rzeczami, ale teraz jestem jak dziecko we mgle
Pozdrawiam YaHooo 
> FAQ < > Limitowanie TTL < > Filtrowanie MAC < > Limit - miniFAQ <
> Udostępnianie połączenia internetowego iPlus w trybie Ad-hoc < > Połączenie Ad-hoc <
(iPlus7GB-30%) + (Sierra Wireless AC881) + (HP Compaq nx7300) + (200m od BTS'a) = (600kB/s)

> FAQ < > Limitowanie TTL < > Filtrowanie MAC < > Limit - miniFAQ <
> Udostępnianie połączenia internetowego iPlus w trybie Ad-hoc < > Połączenie Ad-hoc <
(iPlus7GB-30%) + (Sierra Wireless AC881) + (HP Compaq nx7300) + (200m od BTS'a) = (600kB/s)