Mam modem Huewei E3131 i starter play 1 GB
Włozylem juz karte sim do modemu, podpiąłem pod kompa i zainstałowalem oprogramowanie lecz nie dałem jeszcze "polacz"
i tu moje pytanie:
Bo starter jest wazny przez 14 dni, i nie chce go juz wykorzystywac, czy to juz mi bierze? czy jeszcze nie?
screen:
http://screenshooter.net/3150931/egavisc
Pytanie o ważność statreta Play Online
Moderator: Moderatorzy
-
- Stały użytkownik forum
Pytanie o ważność statreta Play Online
Ostatnio zmieniony 2012-04-18, 17:06 przez razorxdd, łącznie zmieniany 1 raz.
- YaHooo
- Guru bezprzewodowy
Re: Pytanie o ważność statreta Play Online
Jest ważny 14 dni od pierwszego połączenie. A Ty tylko zalogowałeś się do sieci, więc nie powinno to wpłynąć na ważność konta.razorxdd pisze: Bo starter jest wazny przez 14 dni, i nie chce go juz wykorzystywac, czy to juz mi bierze? czy jeszcze nie?
Przy okazji zmieniłem tytuł wątku na więcej mówiący niż lakoniczne "Pytanie".
Pozdrawiam YaHooo 
> FAQ < > Limitowanie TTL < > Filtrowanie MAC < > Limit - miniFAQ <
> Udostępnianie połączenia internetowego iPlus w trybie Ad-hoc < > Połączenie Ad-hoc <
(iPlus7GB-30%) + (Sierra Wireless AC881) + (HP Compaq nx7300) + (200m od BTS'a) = (600kB/s)

> Udostępnianie połączenia internetowego iPlus w trybie Ad-hoc < > Połączenie Ad-hoc <
(iPlus7GB-30%) + (Sierra Wireless AC881) + (HP Compaq nx7300) + (200m od BTS'a) = (600kB/s)
- KrissTofferr
- Mistrz bezprzewodowy
Od jak dawna taką zasadę stosuje Play?YaHooo pisze:Jest ważny 14 dni od pierwszego połączenie. A Ty tylko zalogowałeś się do sieci
-
- *Mistrz bezprzewodowy*
Proponuję zarejestrować kartę na Play24. Tam wszystkie terminy są widoczne. Starter jako taki i złotówki nie przepadną tak szybko. W wypadku startera za 9zł jest 7 dni ważności, a w wypadku 19zł jest 14 dni ważności na połączenia wychodzące. Ważność konta jest odpowiednio 7+90 dni i 14+90 dni.
- YaHooo
- Guru bezprzewodowy
Dość dawno temu miałem starter Playa, włożyłem go do modemu aby sprawdzić zasięg i rzeczywiście po jakimś roku karta była dalej aktywna.KrissTofferr pisze:Od jak dawna taką zasadę stosuje Play?
A teraz mam przed sobą nowy starter Playa i jest tam napisane:
Dla mnie to jasneNa starterze otrzymujesz 1GB na połączenia z Internetem. Od momentu wykonania pierwszego połączenia, Twoje konto jest ważne przez 14 dni.

Pozdrawiam YaHooo