termin platnosci rachunki za internet w plusie.

Pozostałe zagadnienia (sprzętowe i programowe), które nie pasują do powyższych kategorii np. optymalizacja łącza, liczniki danych, bezpieczeństwo w sieci, informacje podstawowe.

Moderator: Moderatorzy

ODPOWIEDZ
bucik20
Początkujący użytkownik forum

termin platnosci rachunki za internet w plusie.

Post autor: bucik20 »

Witam serdecznie, wczoraj podczas imprezy zgubiłem sakiewkę z dokumentami, wszystkie najpotrzebniejsze rzeczy poszły takie jak dowód, identyfikator i hasło do konta internetowego poszly sie *****. Dzis mija termin w ktorym mam zaplacic rachunek za internet w plusie, a z podanych wyzej powodow niestety pare dni minie az bede mogl to zrobic, bo zostaly mi naprawde drobniaki. Czy ktos z Was wie, ile czasu po terminie mozna zaplacic rachunek w iplus bez zadnych konsekwencji?

pozdrawiam,
bucik
Awatar użytkownika
Yanusz
Mistrz bezprzewodowy

Re: termin platnosci rachunki za internet w plusie.

Post autor: Yanusz »

Tydzień-dwa po terminie płatności nic Ci nie powinni zrobić.
A jeśli już naprawdę nie chcesz mieć żadnych zaległości, to zadzwoń na 2601 i poproś konsultanta o numer konta do wpłaty i dokonaj jej np w salonie Plusa, banku czy Poczcie.
Pomoc w doborze anten EDGE/UMTS/HSDPA/HSPA/HSPA+/LTE/CDMA
Awatar użytkownika
YaHooo
Guru bezprzewodowy

Re: termin platnosci rachunki za internet w plusie.

Post autor: YaHooo »

bucik20 pisze:Czy ktos z Was wie, ile czasu po terminie mozna zaplacic rachunek w iplus bez zadnych konsekwencji?
Aby były konsekwencje, to wierzyciel musi najpierw do Ciebie wysłać pisemko, potem drugie. Co najwyżej Ci odetną internet i będziesz musiał zapłacić (po uregulowaniu dłużności) opłatę za ponowną aktywację usługi.
Pozdrawiam YaHooo :)
> FAQ < > Limitowanie TTL < > Filtrowanie MAC < > Limit - miniFAQ <
> Udostępnianie połączenia internetowego iPlus w trybie Ad-hoc < > Połączenie Ad-hoc <
(iPlus7GB-30%) + (Sierra Wireless AC881) + (HP Compaq nx7300) + (200m od BTS'a) = (600kB/s)
ODPOWIEDZ