Problem z huawei e5
Moderator: Moderatorzy
- adziu82
- Mistrz bezprzewodowy
Problem z huawei e5
Witem,nie wiem czy to jest problem czy moze tak ma byc,ale jak mam w modemie karte aldika i klade go na oknie to mam jedna kreske zasiegu a jak ja wloze do fona to jest max. Net troszke wolniejszy na modemie i czy to moze byc problem czy ten modem tak ma. Sorry za polskie znaki ale pisze z nokii n900.
- bubu12
- Początkujący użytkownik forum
Re: Problem z huawei e5
może zamiast kłaść ,postaw go pionowo
albo na przedłużaczu USB przymocuj go pionowo do klamki przy oknie i sprawdź - ja tak mam
albo na przedłużaczu USB przymocuj go pionowo do klamki przy oknie i sprawdź - ja tak mam
dostałem ostrzeżenie za "Dyskusja personalna z moderatorem." mimo że nie prowadziłem z nim dyskusji, tylko raz odpowiedziałem na jego dyletancki post, od tej pory traktuję wszystkie odpowiedzi moderatorów na moje posty jako prowokację ...
- adziu82
- Mistrz bezprzewodowy
Re: Problem z huawei e5
W sumie nie napisałem dokładnie. Właśnie tak robię, stoi na 50 cm kartonie pionowo oparty o szybę. Nie wiem ,może ten modem ma słaby zasięg? Ale nie bo jak byłem w innym miejscu to był max a tam gdzie jest najbardziej potrzebny to nie ma zasięgu. W fonie jest max w tym samym miejscu.