Modem LTE i nie tylko a Kasperski na 2 lata.

Kwestie techniczne, konfiguracja i rozwiązywanie problemów z modemami GSM (GPRS, EDGE, UMTS, HSDPA i HSUPA).

Moderator: Moderatorzy

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
kris68
Stały użytkownik forum

Modem LTE i nie tylko a Kasperski na 2 lata.

Post autor: kris68 »

Najbardziej mnie wkurza to ze jak mialem iPLUSA ( w sumie mam do czerwca jeszcze ) to mialem za 1,23 gr Kasperski Internet Security najnowsza wersje. Nikt w Plusie ani sprzedawczyni ani konultanci nie poinformowali mnie ze ten sam KIS 2013 przysługuje mi przy kupnie modemu LTE. Tak jakby to ukrywali. Z ciekawosci przegladalem dzis ulotke i pisze ze to dalej przysługuje kazdemu. Tak wiec zadzwonilem do BOA Plusa i wprost musialem goscia przyprzec do muru bo mieszal ze mi sie tez nalezy - wystarczy na numer 7172 wysłac sms duzymi literami hasło IPLUS - to otrzymujemy na kolejne dwa lata abonament Kasperskiego. Przyjmujac ze program na dwa lata jak pisza kosztuje 270 zł to wychodzi z tego , bo mam jeden abonament darmowy 7 miesiecy mam tak jakby abonamentu LTE za darmo czyli płace tylko za 17 miesiecy. Bo i tak korzystam z KIS od lat legalnego. w sumie starego mam 200 dni jeszcze to daje w sumie 900 dni Kasperskiego. A na ulotce wszystko napisane malymi literkami na ostatniej stronie. Żeby nikt nie zauważył. Żenada normalnie.
Awatar użytkownika
YaHooo
Guru bezprzewodowy

Re: Modem LTE i nie tylko a Kasperski na 2 lata.

Post autor: YaHooo »

kris68 wystarczy przeczytać umowę jaką się podpisało. W każdej umowie którą ja podpisywałem z Plusem było to napisane jasno i wyraźnie, razem z warunkami do kiedy trzeba wysłać sms.
Pozdrawiam YaHooo :)
> FAQ < > Limitowanie TTL < > Filtrowanie MAC < > Limit - miniFAQ <
> Udostępnianie połączenia internetowego iPlus w trybie Ad-hoc < > Połączenie Ad-hoc <
(iPlus7GB-30%) + (Sierra Wireless AC881) + (HP Compaq nx7300) + (200m od BTS'a) = (600kB/s)
ODPOWIEDZ