Spadła prędkość w LTE Polsatu
Moderator: Moderatorzy
-
- Użytkownik forum
Spadła prędkość w LTE Polsatu
Witam. Od pół roku korzystam z internetu Cyfrowego Polsatu z nadajnika w Drobinie woj. mazowieckie. Prędkości miałem świetne na modemie wpiętym bezpośrednio do laptopa bez żadnej anteny zewnętrznej ( ok 30 Mb/s i ok 15 Mb upload). Od tygodnia pobieram dane max. z prędkością 10 Mb, a upload prawie nie rusza na testach prędkości. Ktoś korzysta jeszcze z tego nadajnika ? Do Polsatu napisałem ale ciągle czekam na odpowiedź. Do nadajnika mam 3 km.
Ariel
Re: Spadła prędkość w LTE Polsatu
Witam. Poziom sygnały jest taki sam jak poprzednio ? Jak wygląda połączenie w nocy między 2 lub 3 ? Korzystasz z anteny zewnętrznej ?
-
- Użytkownik forum
Nie korzystam z anteny a poziom sygnału bez zmian. W nocy transfery takie same o 3 ej czy 4 ej rano. Więc to chyba nie z powodu obciążenia bts-ów.
Ariel
- YaHooo
- Guru bezprzewodowy
ArielBrzezinski no to albo spróbuj zmienić lokalizację (aby zmienić stację z której korzystasz) i zrób testy, albo zgłaszaj do BOK problem z siecią.
Pozdrawiam YaHooo 
> FAQ < > Limitowanie TTL < > Filtrowanie MAC < > Limit - miniFAQ <
> Udostępnianie połączenia internetowego iPlus w trybie Ad-hoc < > Połączenie Ad-hoc <
(iPlus7GB-30%) + (Sierra Wireless AC881) + (HP Compaq nx7300) + (200m od BTS'a) = (600kB/s)

> FAQ < > Limitowanie TTL < > Filtrowanie MAC < > Limit - miniFAQ <
> Udostępnianie połączenia internetowego iPlus w trybie Ad-hoc < > Połączenie Ad-hoc <
(iPlus7GB-30%) + (Sierra Wireless AC881) + (HP Compaq nx7300) + (200m od BTS'a) = (600kB/s)