Oferta obowiązuje od 30 września.

A co wy sądzicie o takim zagraniu Plusa? Czyżby nabrali dostateczną ilość klientów aby teraz móc ich doić?
Więcj informacji tutaj:
http://www.telepolis.pl/wiadomosci/plus ... 31655.html
Moderator: Moderatorzy
Jakich zmian? Ja tu widzę tylko inną promocję dla nowych klientów.muria pisze:Czy z powodu owych zmian w regulaminie mogę zerwać umowę podpisaną na 24 miesiące? Dlaczego jako klient nie zostałem poinformowany o zmianach w regulaminie?
W plusie za 49.90 dostałbyś lejek 0,5 Mb/s zaraz po tych 20GB podstawowego, +10zł w niczym by nie pomogło. A swojego stacjonarnego neta nawet do tego badziewia nie porównujYaHooo pisze: Tutaj za 49.90 bym miał podobną sytuację (wliczam 10zł za LTE do 10Mb/s)
Z tym się zgodzę, że robią to w niezbyt fajny sposób...Darek.74 pisze:Tu chodzi głównie o podejście do klienta i "cygański" regulamin.
Można, ale jak się ma kiepskich marketingowców to tak wychodziDarek.74 pisze:Można? ja się chce to można
Do tego miesiąca było bardzo dobrze, niski ping, szybki transfer, w biurze wielkiej ilości danych się nie zasysa. Ewidentnie zaczęli coś kombinować.elcidx pisze:Ogólnie mobilny internet do firmy do słaby pomysł. A w szczególności Plus który teraz właśnie obcina od razu po przekroczeniu pakietu podstawowego, i wykręca się zużyciem łącza.
Wiecie ja to wziąłem jako łącze rezerwowe/dodatkowe mobilne(to oczywiste było że będą cięcia) i aktualnie mam wykorzystane 64 GB(i jedno cięcie na 10Mb/s a powinno być do 20Mb/s)), ale co jak niektórzy uwierzyli że będzie to dla nich łącze domowe i zostali w d..ie? W tym wszystkim najbardziej "niesmaczne" jest to że nawet zarząd Plusa wypowiadał się że będą cięcia, ale dopiero po setkach gigabajtów...Zawsze uważałem Plusa za firmę która nie potrafi dać konkurencyjnej ceny za dobrze wykonaną usługę i się nie pomyliłem - sknerstwo nie zna granic. Będą tracić za dwa lata klientów jeszcze szybciej niż obecnie.YaHooo pisze:Można, ale jak się ma kiepskich marketingowców to tak wychodzi
I znów będą się chwalić najszybszą siecią.adixm pisze:Będą tracić za dwa lata klientów jeszcze szybciej niż obecnie.
Racja, pytanie tylko dlaczego w reklamach kłamią?ja.michal pisze:Nie widzicie, że logika w ofertach Plusa znów zatacza koło?
To jest podstawa i tyczy się nie tylko umów z operatorami, ale każdego rodzaju umowyja.michal pisze:Nie ma generalnie co biadolić na operatora tylko czytać co się podpisuje. Jeżeli sprzedawca nie daje w salonie przeczytać umowy to się powinno podziękować, albo zapytać czy on będzie płacił zobowiązanie.
No to nieźle, ja na łączu podstawowym maksymalnie pobrałem w miesiącu 36GBadixm pisze:Wiecie ja to wziąłem jako łącze rezerwowe/dodatkowe mobilne(to oczywiste było że będą cięcia) i aktualnie mam wykorzystane 64 GB
A historia po raz n-ty zatoczy kołoja.michal pisze: I znów będą się chwalić najszybszą siecią.![]()