http://www.cdr.pl/p4070,idearf-3g-4g-an ... sma-m.html
Czy coś takiego z Plusem będzie działać?
Jest sens kupować?
IDEARF 3G/4G ANTENNA 2X2 MIMO SMA-M
Moderator: Moderatorzy
-
- Specjalista bezprzewodowy-junior
-
- Guru bezprzewodowy
Re: IDEARF 3G/4G ANTENNA 2X2 MIMO SMA-M
już po samym kablu widać, że to szrot. Zysk 40 dBi także z sufitu.
Pliki dla Huawei https://www.mediafire.com/folder/ll9ieq ... /Documents
-
- Guru bezprzewodowy
Plastikowa mydelniczka na przyssawki, szajs jakich mało, jej "zysk' rośnie wraz z upływem czasu sprzedazy.Na Aliexpress za kilka $. Tylko po co to kupować?
-
- Stary wyga bezprzewodowy
Nie wiem dlaczego, ale to mnie zawsze smieszy:
"ZWIĘKSZENIE PRĘDKOŚCI DO 150 KB/S"
Naprawdę mogliby się postarać lepiej z tymi opisami, nawet tego im się nie chce. Chodź pamiętam raz dostałem od znajomego na chwile podobny szit tylko że 35dbi (podejrzewam, że to samo tylko nieco mniejsze oszustwo) i faktycznie, sam router nie łapał wcale LTE (1800, wtedy nie było jeszcze 800) w miejscu anteny, a z nią ukazała się 1 magiczna kreska, czasem skaczaca na 0, ale zazwyczaj trzymająca się twardo. Niestety do dziś nie jestem w stanie powiedzieć dlaczego to coś łapało zasięg, gdzie Sorensen czy Cybertech pokazywał brak sieci, nawet jej nie wyszukał...
Co prawda transfery były na poziomie 1Mbs, ale tak czy siak to bardzo dziwne i nie potrafię tego do dziś wyjaśnić.
"ZWIĘKSZENIE PRĘDKOŚCI DO 150 KB/S"
Naprawdę mogliby się postarać lepiej z tymi opisami, nawet tego im się nie chce. Chodź pamiętam raz dostałem od znajomego na chwile podobny szit tylko że 35dbi (podejrzewam, że to samo tylko nieco mniejsze oszustwo) i faktycznie, sam router nie łapał wcale LTE (1800, wtedy nie było jeszcze 800) w miejscu anteny, a z nią ukazała się 1 magiczna kreska, czasem skaczaca na 0, ale zazwyczaj trzymająca się twardo. Niestety do dziś nie jestem w stanie powiedzieć dlaczego to coś łapało zasięg, gdzie Sorensen czy Cybertech pokazywał brak sieci, nawet jej nie wyszukał...
Co prawda transfery były na poziomie 1Mbs, ale tak czy siak to bardzo dziwne i nie potrafię tego do dziś wyjaśnić.