Witam !!!
Mam iplusa z abonamentem 60zł internet jak <font color="#FF00FF"><b>»»na razie««</b></font> dobrze się sprawuje pliki ściągają się z szybkością ok. 200kb/s mam możliwość założenia radiówki 256kb/s. Nie wiem co zrobić zostać przy iplusie czy założyć radiówkę. Bardzo duża wada iplusa to pingi w granicy 300-1000ms. Dodam że abonament w radiówce to 40zł za 256/kbs a 70zł za 512kb/s. Co mi radzicie ?
Mam chętnego na iplusa to mogę zrobić cesję.
Radiówka czy komórkowy ?
Moderator: Moderatorzy
-
- Początkujący użytkownik forum
Radiówka czy komórkowy ?
Ciecha3
- heaton
- Początkujący użytkownik forum
Re: Radiówka czy komórkowy ?
Jesli nie potrzebujesz internetu do rozmowe/gier itp to zostan przy iplusie.
Natomiast jesli chcesz bardziej ustabilizowac ping to radiowka ma lepszy ale tez zalezy na jakiego dostawce trafisz.
Natomiast jesli chcesz bardziej ustabilizowac ping to radiowka ma lepszy ale tez zalezy na jakiego dostawce trafisz.
- Jaco
- Mistrz bezprzewodowy - moderator
Jeśli masz możliwość założenia radiówki to nie zwlekaj.Polecał bym 512 ale jeśli za dużo nie masz ochoty ściągać to 256 styknie.
Ja również zwlekałem ale już mam i jak na razie na komórkowy się nie przesiadam.W dodatku masz chętnego na cesję.Nie zwlekaj bo się rozmyśli.
Ja również zwlekałem ale już mam i jak na razie na komórkowy się nie przesiadam.W dodatku masz chętnego na cesję.Nie zwlekaj bo się rozmyśli.

-
- Stary bywalec bezprzewodowy
Przeanalizuj ten wątek http://www.bez-kabli.pl/viewtopic.php?t=7213 i odpowiedz na pytania tam ostawione. Po odpowiedzi na nie, będziesz wiedział czy zmieniać czy nie.Ciecha3 pisze:...Nie wiem co zrobić zostać przy iplusie czy założyć radiówkę.
Bo rzeczywiście wadą iPlusa są pingi ale dużą zaletą mobilność. Dlatego zależnie co Ci jest potrzebne musisz sam rozstrzygnąć.
Pozdr, (R) BliSki. (tm)
Pytania dotyczące kwestii technicznych tylko na forum. Pamiętaj PW to nie helpdesk.
Pytania dotyczące kwestii technicznych tylko na forum. Pamiętaj PW to nie helpdesk.
- sardo nunspa
- Stary wyga bezprzewodowy
Ja radzę zrobić wywiad o dostawcy u jego klientów. Bo niektórzy dostawcy są naprawdę tragiczni. Jeżeli decydujesz się na radiówkę to koniecznie teraz, gdy są liście na drzewach, ja mieszkam w miejscu o fatalnych parametrach. Radiówkę założyłem w grudniu i boleśnie przekonałem się co potrafią liście
.

Latka lecą...