na poczatku chcialbym wszystkich forumowiczow najserdeczniej przywitac!
Mam nastepujacy problem.
Potrzebuje Modemy GSM ktory to uzywalbym do przesylania fax'ow.
Dokladniej piszac szukam modemu do ktorego moglbym podlaczyc fax oraz najlepiej jednoczesnie komputer. Tak aby przychodzace faxy gdy jestem w domu byly nomalnie drukowane z faxu na papierze (i jesli to nie za wiele to od razu wysylane na kompa w tym samym czasie ) ale gdy jestem poza domem to wtedy rzecz jasna tylko komp. czywisce tak aby w druga strone z wysyalniem faxow z faxa lub komputera tez dzialalo

Znalazlem nastepujacy modem Siemens
Siemens MC35i_1
Siemens MC35i_2
Siemens MC35i_3
Aczkolwiek nie jestem pewien czy to jest to czego szukam poniewaz nie widze tam wejscia na kabel faxowy (telefoniczny). Co prawda jest tam 'cos podobnego' ale tutaj Siemens MC35i_2 jest to okreslona jako wejscie Audio. I jak rozumiem to nie to samo.
Dodatkowo Tutaj w tabeli -> "parametry techniczne" -> "Wyjścia zewnętrzne" jest wyraznie napisane "Słuchawka telefoniczna lub telefon". Czy mam przez to rozumiec ze to wejscie Audio to jest mniejscem gdzie mam podlaczyc fax. Chociz kasztal nie jest podobny do wejscia telefonicznego poza tym wtyk z mojej sluchawki do telefonu jest wezszy niz wtyk z telefonu do gniazdka.
A moze jest jakis inny produkt osiagalny ktory to rozwiaze moj problem.
Z gory wielkie dzieki za wszelkie odpowiedzi i wskazowki,
Pozdrawiam
hazy