Engelbert pisze:To poleciałeś ostro
Nie potraktowałam tego, jako ostry locik, spoko
wikara1 pisze:Nie wiemy co może być bo nie widzimy,ale możemy się domyślać prawdopodobnie jesteś w jakiejś dziurze gprs czynników może być dużo dlaczego tak się dzieje,wina operatora ,zamały zasięg ,nadajnik zbyt obciażony z którego łapiesz sygnał,i wiele wiele innych czynników neutralnych!
Zainstaluj antywira jak jeszcze takowego nie posiadasz i zrób skana systemu,jakiej przeglądarki używasz najlepiej do FF.....
Rozwiązanie jest jedno kupno antenki kierunkowej!
Cóż, mieszkam w Nakle, czyli niedaleko Bydgoszczy. Także jest to dziura i też podejrzewam, że czasem nie załapie sygnału i muszę ponownie modem włożyć. Czasem normalnie załapie, a czasem nie udaje się zalogować do sieci. Wyłączyłam na telefonie sprawdzanie PINu bo niby to w jakimś stopniu przeszkadza, ale ile w tym prawdy? Druga opcja to pewnie ciulowy nadajnik... heh

Z kartą wszystko w porządku, wsytępuje taki komunikat: "Nie udało się zalogować do sieci" i jest jedna kreska. Możliwośc jest, że przekroczyłam 1GB bo ściągałam CorelDRAW, który ma 300MB na początku listopada, a wiem, że licznik danych się zeruje ostatniego dnia miesiąca o północy. W każdym razie, licznik pokazywał 1.36GB ...
heroiczna walka o lepsze jutro...