ja.michal pisze:Takie sianie plot.
A jedną z takich osób na tym forum jest yagi, nie ujmując Tobie drogi ja.michal.yagi pisze:znam posty tej osoby to jest dobrze poinformowana i zna sie na rzeczy

Moderator: Moderatorzy
ja.michal pisze:Takie sianie plot.
A jedną z takich osób na tym forum jest yagi, nie ujmując Tobie drogi ja.michal.yagi pisze:znam posty tej osoby to jest dobrze poinformowana i zna sie na rzeczy
Co wy na to?rezmus pisze:W poniedzialek wezme zestaw do testow wiekszych
Gdzie jest Wrocław?Telepolis.pl pisze:Dostępne miasta to: Białystok, Bydgoszcz, Gdańsk, Gdynia, Elbląg, Sopot, Kielce, Kwidzyn, Legionowo, Lublin, Łódź, Mysłowice, Olsztyn, Opole, Piaseczno, Piotrków Tryb., Płońsk, Police, Pruszków, Radom, Rzeszów, Siemianowice Śląskie, Szczecin, Świdnik, Toruń, Tychy, Warszawa, Wołomin.
Tzn? W poniedzialek startuja z oferta, dowiadywalem sie dzis u mnie w sklepie Play maja juz modemy na stanie, zaswiadczenie o zatrudnieniu z roboty dzis wzialem, wiec jestem gotowy wziac abo.marens pisze: Co wy na to?
Ano fakt...rezmus pisze:Co nie znaczy, ze jak wiesz, ze masz zasieg natywnego Playa w miejscu gdzie chcesz korzystac to nie mozesz sobie zestawu zakupic np w eShopie Play.
Podzielam te zdanie. Jak prędkości będą stabilne i w granicach tego 1mbps to nadaje się świetnie na taki "domowy" internet do normalnego użytku, zamiast kiepskiej radiówki.rezmus pisze:IMHO to jedna z najlepszych obecnie ofert na rynku jesli:
- mieszkasz w zasiegu 3G Play
- nie jezdzisz duzo gdzies po Polsce
Mamrezmus pisze:Pewnie bedzie jakas procedura do zwrotu dla zestawow z eShop, ale po co od razu oddawacIMHO to jedna z najlepszych obecnie ofert na rynku jesli:
- mieszkasz w zasiegu 3G Play
- nie jezdzisz duzo gdzies po Polsce
Niby mają ale ten EDGE EDGEowi nierówny. W pewnych miejscach chodzi całkiem nieźle czyli "prawie" jak UMTS a w pewnych jak GPRS.Zastanawiam się nad Orange, niby mają wszędzie EDGE.
Ja kilka dni temu przerabialem EDGE w Orange, ktory dzialal gorzej niz GPRS... Lokalizacja: Gorlice... Plus i Era dzialaly bardzo dobrzebob pisze:Niby mają ale ten EDGE EDGEowi nierówny. W pewnych miejscach chodzi całkiem nieźle czyli "prawie" jak UMTS a w pewnych jak GPRS.
Czyli nie ma co liczyć na 80kbps...yagi pisze: przerabialem EDGE w Orange, ktory dzialal gorzej niz GPRS... Lokalizacja: Gorlice... Plus i Era dzialaly bardzo dobrze
Kod: Zaznacz cały
Play Online czyli bezprzewodowy Internet w Play!
Oto zupełnie nowa oferta mobilnego Internetu opartego wyłącznie na sieci i zasięgu Play:
* bardzo duży limit transferu danych wliczony w abonament po bardzo niskiej cenie
* oferta dla osób szukających prostej, nieskomplikowana oferty umożliwiającej dostęp do Internetu
* uniwersalna oferta dla klientów korzystających z laptopów i komputerów stacjonarnych
* propozycja umożliwiająca tańsze korzystanie z internetu za granicą (nawet do 6 x tańsze stawki za transfer danych w przypadku operatorów Challengers)
Powody, dla których warto skorzystać z oferty PLAYONLINE:
Najatrakcyjniejsza oferta mobilnego Internetu obejmująca łącznie:
* najniższą cenę abonamentu 45 zł
* największy limit 5 GB
* krótką umowę na 12 miesięcy
* modem USB za 69 zł
* prędkość do 1 Mbit/s
Promocja Sprawdź i kup!
Ofertę można wypróbować bez żadnego ryzyka przez 7 dni od daty aktywacji karty SIM.
Jeżeli oferta nie spełni Twoich oczekiwań, możesz rozwiązać umowę i zwrócić modem w punkcie sprzedaży, w którym dokonałeś zakupu, a Play zwróci Ci:
* pieniądze za zakup modemu
* opłatę abonamentową (bez względu na wykorzystany transfer danych)
Uwaga: opłata aktywacyjna (tylko 9 zł) nie podlega zwrotowi
Jak aktywować usługę PLAYONLINE:
* Kup zestaw PLAYONLINE
* Podłącz modem USB do laptopa lub komputera stacjonarnego
* Oprogramowanie pozwalające Ci skorzystać z usługi PLAYONLINE zostanie zainstalowane automatycznie za pierwszym razem
Jak sprawdzić wykorzystany transfer danych?
* telefonicznie – dzwoniąc do Biura Obsługi Klienta pod numer
*500 lub 790 500 500,
* 600 lub 790 600 600
* na stronie www.playmobile.pl (po zalogowaniu)
Niezależnie od tego Play wyśle do Ciebie SMS-a, gdy:
* do wyczerpania limitu transferu danych (z prędkością do 1 Mbit/a) zostanie 500 MB oraz
* gdy limit zostanie wyczerpany w 100%
Gdzie kupić usługę PLAYONLINE:
* poprzez e-shop na stronie www.sklep.playmobile.pl
* w punktach sprzedaży Play: lista sklepów
Gdzie mogę uzyskać pomoc techniczną?
* telefonicznie dzwoniąc pod numer 790500500 lub *500, 790600600 lub *600,
* w punkcie sprzedaży Play
Jak dla mnie bardzo atrakcyjna ta oferta się wydajemarens pisze:Przyszło Play i zrobiło...
Świetna oferta dla zwykłych użytkowników będących w zasięgu Playa. 5 giga to optymalny limit dla osób, które nie ściągają nic z internetu. Pewnie nie będzie walki cenowej, ale mam nadzieję, że ruszy to coś limity w Erze, Plusie i Orange... Przykładowo 2giga byłoby świetnieYaHooo pisze:Jak dla mnie bardzo atrakcyjna ta oferta się wydaje![]()
Dokładnie moim zdaniem dobry pomysł na taki "domowy" internet dla nie wymagającego użytkownika.marens pisze:Świetna oferta dla zwykłych użytkowników będących w zasięgu Playa.
Nie tylko Ty masz taką nadzieję...marens pisze:mam nadzieję, że ruszy to coś limity w Erze, Plusie i Orange... Przykładowo 2giga byłoby świetnie![]()
A to już naprawdę było by bardzo ciekawiemarens pisze:Teraz konfabulujemy: "Dajemy drugie 5 giga w przypadku rezygnacji z modemu"![]()
Nie do końca prawda. U mnie w Białymstoku Play ma 23 BTS'y, przykładowo Plus ma 22 BTS'y obsługujące UMTS.yellowfox pisze:Play ma za mało nadajników, wystarczy pare użytkowników żeby prędkość spadła znacząco
Nie omieszkam za chwilę napisać do BOK-u Ery i przypomnieć im o nowej ofercie Play-amarens pisze:Pewnie nie będzie walki cenowej, ale mam nadzieję, że ruszy to coś limity w Erze, Plusie i Orange... Przykładowo 2giga byłoby świetnie
Moim zdaniem wyniki całkiem dobrerezmus pisze:To Play Online:
Aha no ok czyli w porządku.rezmus pisze:69 (skad im sie wziela ta liczba hehe) to cena modemu przy umowie na 12 miesiecy (39 przez eShop) - oczywiscie platna jednorazowo.