Bo my tu tak często mamy na tym forum, więc się przyzwyczaiłslodkit pisze:Ej nie będzie zdziwiony przesadnie.

Moderator: Moderatorzy
Bo my tu tak często mamy na tym forum, więc się przyzwyczaiłslodkit pisze:Ej nie będzie zdziwiony przesadnie.
A chcecie żebym rozwalił forum, bo ja jakoś niecelnie strzelambob pisze:YaHooo, i Jaco, w samo południe.![]()
Może o północy bo została już tylko godzinkabob pisze:YaHooo, i Jaco, w samo południe.
Modzi w ramach giftów dostana po bananku. Ewentualnie zamknie wątekYaHooo pisze:Ale ciekawe co będzie jak Admin przyjdzie![]()
Uważaj lepiej. Mam Twój adresJaco pisze:Zaraz się zrobi
Czy możesz nie zdradzac całemu światu, że jesteśmy największymi spamerami na tym forum ?YaHooo pisze:Bo my tu tak często mamy na tym forum
Tia. Zaraz go znajdę i podjadę tamMówisz o mailu oczywiście
Mówisz o mailu oczywiścieSundance_kid pisze:Mam Twój adres
E to normalne - w końcu od czego jest moderacja?Sundance_kid pisze:Czy możesz nie zdradzac całemu światu, że jesteśmy największymi spamerami na tym forum ?
Od utrzymania porządkuslodkit pisze:E to normalne - w końcu od czego jest moderacja?
I dopiero teraz mi to mówiszSundance_kid pisze:Od utrzymania porządku
Między teoria a praktyka bywa duza rozbierznośćslodkit pisze:I dopiero teraz mi to mówisz![]()