![:]](./images/smilies/splash.gif)

![:]](./images/smilies/splash.gif)
Moderator: Moderatorzy
Możesz się skusić na dookólną ale to już nie będzie to samo co z kierunkową. Ja miałem dookólną,transfery ok ale w moim miejscu zamieszkania było mniejsze zagęszczenie nadajników (jedenKapustka pisze:Mnie to by się przydała jakaś taka "przenośna",co bym mogła wziąść razem z laptopem pod pache
Przecież już ci napisał co i jak tu: http://www.bez-kabli.pl/viewtopic.php?p=107196#107196Kapustka pisze:No to się do niego zgłosze po porade
Kapustka, to o co Ci chodzi ?Kapustka pisze:A mnie nie o taką chodzi
"Mnie to by się przydała jakaś taka "przenośna",co bym mogła wziąść razem z laptopem pod pache"bob pisze:Kapustka, to o co Ci chodzi ?
Nie przejmuj się możesz pisać nawet "wspaniały bobie"Kapustka pisze:Hmm,głupio zabrzmiało troche
Kierunkowa pod pachę to za duże wyzwanie dla nas. Łatwiej o dookólną.Kapustka pisze:"Mnie to by się przydała jakaś taka "przenośna",co bym mogła wziąść razem z laptopem pod pache"
Po prostu śledzę cały temat i widzę kto się w nim rzeczowo wypowiada.Kapustka pisze:P.S. Jaco Ty to jesteśPrawdziwy moderator
Raczej nie gdyż korzystając z iPlusa masz do wyboru mniej nadajników obsługujących EDGE więc ze zwykłym przeglądaniem stron może niekiedy być problem.Kapustka pisze:tam gdzie jest jak przebierać w BTSach,nie??
Dostałem od Ciebie zapytanie na PW więc tu odpowiadam.Kapustka pisze:Te 273 to jak podkreśliłam było max, a tak jest stabilnie i 180 kbps mniej więcej. Tyle,że tak mam tylko w jednym pokojuBo w innych to małe osiągi. Teraz zaczynam się poważnie zastanawiać (może zbyt wcześnie) o wzięciu iPlusa na rok
Do tego jakaś antenka i będę cała happy
Wchodzę na internet o różnych porach i nie widzę przeciążeń.
Po pierwsze musisz określić czy bedziesz korzystała z tego net w jednym miejscu czy w grę wchodzą inne lokalizację. No bo chyba nie bedziesz używała anten w podróży?Kapustka pisze:Mnie to by się przydała jakaś taka "przenośna",co bym mogła wziąść razem z laptopem pod pache![]()
Wystarczy poczytać forumKapustka pisze:Madre chłopaki i dziewczyny z Was