Przeczytałam na stronie ery, że można za darmo ściągnąć aplikację bluec compressor,
dzięki której "podobnież" można szybciej przeglądać internet
(niestety, mam problemy z szybkością modemu).
Czy ktoś testował już to oprogramowanie i czy faktycznie internet jest szybszy?
Proszę o odpowiedzi, gdyż bardzo mi na tym zależy
...I b?dziemy ze sob? jak dwa rdzenie w jednym procesorze... ;p
Blueconnect compressor zmniejsza jakość pobieranych grafin.
Czyli internet sam w sobie nie będzie chodził szybciej tylko będzie mniej danych do pobrania.
A jakiego modemu używasz? W jakim zasięgu technologicznym się znajdujesz ? Być może zbyt duże obciążenie nadajników lub kiepski zasięg jest przyczyną twoich problemów.
Dzięki wam, myślałam że nie było tego na forum
Czyli opłaca się ściągać?
[ Dodano: 2008-08-09, 13:38 ]
Jaco pisze:
Panna K. pisze:mam problemy z szybkością modemu)
A jakiego modemu używasz? W jakim zasięgu technologicznym się znajdujesz ? Być może zbyt duże obciążenie nadajników lub kiepski zasięg jest przyczyną twoich problemów.
Mam Huawei E220
Ponawiam pytanie. Jaki masz zasięg Ery w swoim miejscu zamieszkania. Ten model modemu ma jedną bardzo wielką wadę. Brak wyjścia na antenę zewnętrzną. Jakie osiągi masz teraz?
No i ściągnęłam to oprogramowanie i się nie chce "załączyć".
Ciągle jest szara ikonka.
Czytałam na forum, że Kaspersky może być tego sprawcą.
Jak dodać to połączenie do zaufanych numerów?
Jeśli chcesz przyspieszyć neta po limicie to ja jedyne wyjście widze programiku pod nazwą onspeed, trial do pobrania ze stronki producenta, polskiej stronki to naprawdę działa
Panna K. pisze:No i ściągnęłam to oprogramowanie i się nie chce "załączyć".
Ciągle jest szara ikonka
1. Widzę że używasz Visty, u mnie ten kompresor nie chciał na Viście chodzić za pioruna.
2. Miałem kilka wersji Kasperskiego i na każdym bezproblemowo wszystko działa, którą masz wersję bo są różnice w ustawianiu?