dzięki której "podobnież" można szybciej przeglądać internet
(niestety, mam problemy z szybkością modemu).
Czy ktoś testował już to oprogramowanie i czy faktycznie internet jest szybszy?
Proszę o odpowiedzi, gdyż bardzo mi na tym zależy

Moderator: Moderatorzy
A jakiego modemu używasz? W jakim zasięgu technologicznym się znajdujesz ? Być może zbyt duże obciążenie nadajników lub kiepski zasięg jest przyczyną twoich problemów.Panna K. pisze:mam problemy z szybkością modemu)
Mam Huawei E220Jaco pisze:A jakiego modemu używasz? W jakim zasięgu technologicznym się znajdujesz ? Być może zbyt duże obciążenie nadajników lub kiepski zasięg jest przyczyną twoich problemów.Panna K. pisze:mam problemy z szybkością modemu)
Ponawiam pytanie. Jaki masz zasięg Ery w swoim miejscu zamieszkania. Ten model modemu ma jedną bardzo wielką wadę. Brak wyjścia na antenę zewnętrzną. Jakie osiągi masz teraz?Panna K. pisze:Mam Huawei E220
Obecnie pokazuje mi że mam 5/5 kresek,Jaco pisze:Jakie osiągi masz teraz?
Ja za bardzo w nocy nie korzystam z komputera więc nie wiem.Sundance_kid pisze:o każdej porze dnia i nocy taka licha prędkość?
Tak dokładnie to okolice Częstochowy, ale mieszkam "wyżej" i zawsze mam lepszy zasięg niż na parterze.bob pisze:W Częstochowie to raczej 3G jest.
Tu mało ci pomoże ten specyfikPanna K. pisze:ale operator ograniczył transfer danych
Takim zaufanym numerem jest numer do biura obsługi abonenta w Erze gdzie możesz spytać czy masz przycięty transfer.Panna K. pisze:Jak dodać to połączenie do zaufanych numerów?
Poszukaj w ustawieniach firewalla, zapory czy jak to się w Kasperkym zwie.Panna K. pisze:Jak dodać to połączenie do zaufanych numerów?
1. Widzę że używasz Visty, u mnie ten kompresor nie chciał na Viście chodzić za pioruna.Panna K. pisze:No i ściągnęłam to oprogramowanie i się nie chce "załączyć".
Ciągle jest szara ikonka