Cytat:"Łączność internetowa jest - obok budowy kanalizacji - najczęstszym postulatem polskich wsi"
Jest to pocieszające, że internet jest tak pożądanym medium

Moderator: Moderatorzy
Ja tam wolę kanalizacj꣹czność internetowa jest - obok budowy kanalizacji - najczęstszym postulatem polskich wsi
TomekW pisze:a kanalizacji nawet Unia nie może wybudować
Zawsze się tak zaczyna od kanalizacji a potem wszyscy chcą mieć darmowy internet.raven18 pisze:Jak na razie są tylko posty w sprawie kanalizacji
Przed Trybunałem Europejskim?Jo_gurt pisze:Były już takie sprawy zdaje się we Wrocławiu
Uśmiałem się serdeczniebob pisze:Zawsze się tak zaczyna od kanalizacji a potem wszyscy chcą mieć darmowy internet.
TomekW pisze:Mnie na razie wystarczy szerokopasmowa kanalizacja i dobrze żeby nie była bezprzewodowa
TomekW pisze:Mnie na razie wystarczy szerokopasmowa kanalizacja i dobrze żeby nie była bezprzewodowa![]()
![]()
Niestety w takim przypadku mogą formy internetowe doznać pewnych strat.darek pisze:To niech powstanie społeczny komitet bezpłatnego dostępu do internetu pod skrzydłami gminy i po kłopocie z konkurencją![]()
TomekW pisze:Mnie na razie wystarczy szerokopasmowa kanalizacja i dobrze żeby nie była bezprzewodowa
Nie musi być TE żeby egzekwować europejskie prawobob pisze:Przed Trybunałem Europejskim?
TomekW pisze:Mnie na razie wystarczy szerokopasmowa kanalizacja i dobrze żeby nie była bezprzewodowa![]()
Najadłeś się kiszonych z bitą śmietaną?Adamusek xD pisze:No jaka, ja biorę 5MbL/s (MegabitoLitrów/s)
Buehehehe i tu mnie Maszja.michal pisze:Najadłeś się kiszonych z bitą śmietaną?