Posiadam router D-Link DI-524 którym udostępniam net na kompa stacjonarnego i laptopa małżonki. Co do połączenia via GSM to korzystam z modemu Huawei E220 USB w sieci iPlus. I tyle chyba starczy.
Witam wszystkich.
Moderator: Moderatorzy
-
jerzu
Witam wszystkich.
Witam wszystkich na forum. Dzisiaj się zarejestrowałem chociaż z forum (jako czytacz) korzystam od dawna. A zarejestrowałem się ponieważ dołączyłem do grupy użytkowników WiFi (dom) i UMTS (dom - TPSA ma problem z dociągnięciem kabla - Warszawa, lipiec 2008
).
Posiadam router D-Link DI-524 którym udostępniam net na kompa stacjonarnego i laptopa małżonki. Co do połączenia via GSM to korzystam z modemu Huawei E220 USB w sieci iPlus. I tyle chyba starczy.
- bob
- Guru bezprzewodowy
Re: Witam wszystkich.
Witaj jerzu,jerzu pisze:Witam wszystkich na forum. Dzisiaj się zarejestrowałem chociaż z forum (jako czytacz) korzystam od dawna.
- Jaco
- Mistrz bezprzewodowy - moderator
Witaj na forum. 
- Jo_gurt
- Guru bezprzewodowy
-
zDaleKi
- Stary bywalec bezprzewodowy
Witaj jerzu stary druhu z PMSujerzu pisze:Pozdrowienia - Dariusz "jerzu" Niemczyński
Pozdr, (R) BliSki. (tm)
Pytania dotyczące kwestii technicznych tylko na forum. Pamiętaj PW to nie helpdesk.
Pytania dotyczące kwestii technicznych tylko na forum. Pamiętaj PW to nie helpdesk.
-
jerzu
Wszelki duch... kopę lat. WitamBliSki pisze:Witaj jerzu stary druhu z PMSu
-
zDaleKi
- Stary bywalec bezprzewodowy
Niezbadane są zakątki internetujerzu pisze:Wszelki duch... kopę lat.
Pozdr, (R) BliSki. (tm)
- norbert486
- Stały użytkownik forum
- YaHooo
- Guru bezprzewodowy
Witaj na forum:)
Pozdrawiam YaHooo 
> FAQ < > Limitowanie TTL < > Filtrowanie MAC < > Limit - miniFAQ <
> Udostępnianie połączenia internetowego iPlus w trybie Ad-hoc < > Połączenie Ad-hoc <
(iPlus7GB-30%) + (Sierra Wireless AC881) + (HP Compaq nx7300) + (200m od BTS'a) = (600kB/s)
> FAQ < > Limitowanie TTL < > Filtrowanie MAC < > Limit - miniFAQ <
> Udostępnianie połączenia internetowego iPlus w trybie Ad-hoc < > Połączenie Ad-hoc <
(iPlus7GB-30%) + (Sierra Wireless AC881) + (HP Compaq nx7300) + (200m od BTS'a) = (600kB/s)