Moderator: Moderatorzy
To może DNS`y uzupełnij we właściwościach TCP/IP?megg pisze:Ale jak przesunę kursor myszki na ikonę połączenia sieciowego to pokazuję że jest połączenie z netem tylko żadnej strony nie mogę otworzyć
Tak jak tu:megg pisze:jaśniej!!!
Tak zrozumiałem po tym:Jo_gurt pisze:Jeśli wcześniej ten sam komputer łączył się z LB to znaczy, że ma już zarejestrowany jego adres MAC
megg pisze:przesunę kursor myszki na ikonę połączenia sieciowego to pokazuję że jest połączenie z netem tylko żadnej strony nie mogę otworzyć
naszą czyli jaką??? ma mieć jaką konkretną nazwę??? (sorki za głupie pytanie...Jo_gurt pisze: - ukazuje się nam okienko z wykrytymi przez kartę sieciową okolicznymi sieciami radiowymi, odszukujemy naszą
Tak, dla LB jest ciś takiego: neostrada_143A5B566F (numerki będą się różnić). To też powinno być gdzieś na pudełku.megg pisze:ma mieć jaką konkretną nazwę???
Prawym na moj komputer/ własciwosci/ zakladka sprzet/ menager urzadzen/ i obejrzecz czy nie ma żłotych znakow zapytania, ewentualnie wykrzyknikow przy jakichs urządzeniach. Jesli tak to napisz przy czym sąmegg pisze:Jak to sprawdzić?
Owszem, to by znaczyło, że sieciówka jest zainstalowana.megg pisze:z takim znaczkiem jak...antena?
Y, a jak za pomocą odłączonego adaptera uzyskać połączenie?megg pisze:A dodam jeszcze, że jak chcę uzyskać połączenie to adapter musi być włożony do usb, a Pan twierdził że nie powinien tam być
To też możliwe, jeśli pomaga jego restart. Masz możliwość wymiany na jakiś sensowny router? LB jednak jest znany z kiepskiej jakości. Chociaż i trafiają się dobrze działające sztuki.lucasxx pisze:megg moze to raczej coś z modemem???
Ja się nie znam na tymJo_gurt pisze: Y, a jak za pomocą odłączonego adaptera uzyskać połączenie?