Pozdrawiam i dziękuje za ewentualne wskazówki.

Moderator: Moderatorzy
krystianb pisze:Dla uścislenia erowy diamond ma wifi??? Bo compact III to te $#$# wykastrowaly.
MDA compact 3(czy ery czy Tmobile) to jest HTC P3305 (chyba), a nie P3300 czy SPV M650, wyglada identycznie, tylko ze hardware'owo nie ma wifi. Era miala super pomysl krojenie uzytkownikow, chcialem sobie kupic zeby nie musiec kombinowac z gwarancją, simlock na ere by mi nie przeszkadzal, (era pozwala zmienic softa na 6.0), a tak trzeba by go z orange kupic...bob pisze:Jak, co, co one robią? Poważnie tną takie funkcjonalności?
Raczej tak http://www.mgsm.pl/katalog/eramda/compactiv/krystianb pisze:Dla uścislenia erowy diamond ma wifi???
Podobno w tym bialym pudle jest guzik do rejestracji mac nowych urządzeń, trzeba tez do telefonu wpisac haslo wep ktore jest wydrukowane na opakowaniu livebox, reszta ustawien powinna na automacie zadzialac. Dokladnie sie nie wypowiadam. Ale sam sie zaczynam zastanawiac nad tym "szlachetnym weglem" kusic zaczyna... a koledzy na pewno wiecej z liveboxem pomogą, choc sie moze pogryzc na tyle ze w ogole nie zadziala.myszorek177 pisze:Próbowałem skonfigurować to coś z neostradą nie dodałem że jest to laivbox
Owszem jest, ale można zrobić to tradycyjnie - przez WWWkrystianb pisze:Podobno w tym bialym pudle jest guzik do rejestracji mac nowych urządzeń