Jaki on jest sami oceńcie.

http://www.telix.pl/artykul/artykul/z-k ... 24254.html
Moderator: Moderatorzy
Takim przykładem jest Era u mnie w domu.YaHooo pisze:Czasem przejście do innego pokoju sprawia, że znika nam HSDPA i mamy tylko EDGE.
Dlatego trzeba podkreślić, że osiągi mogą się zmieniać w czasie. Bo o tym w zestawieniu chyba mowy nie było.marens pisze:Przykładem jest u mnie iPlus, przepływność 500kbps - 2000kbps zależna od pogody, godziny, dnia
Jestem za, i przy okazji jakaś forumowa integracjaja.michal pisze:Ja to proponuje zebrać ekipę i w wakacje jedziemy na testy po Polsce. W tę i nazad.
No tego nie mówiłem bo to oczywiste jest.YaHooo pisze:A może tak by się znalazł jakiś sponsor takiego ogólnoforumowego badania internetu komórkowego
No właśnie chyba nie ma, więc może ja wytypuję chętnegoja.michal pisze:Jakiś chętny?![]()
Gorszych chyba skner nie uświadczyszja.michal pisze:Może lepiej od operatorów trochę wyciągnąć.
Sami użytkownicy tego forum są rozrzuceni po całej Polsce i testują ile wlezieja.michal pisze:Ja to proponuje zebrać ekipę i w wakacje jedziemy na testy po Polsce. W tę i nazad.
Operatorów jest chyba bardziej.Engelbert pisze:woją drogą, taki test użytkowników byłby bardzo, ale to bardzo subiektywny.
Też racja.Jaco pisze:Sami użytkownicy tego forum są rozrzuceni po całej Polsce i testują ile wlezie
Chyba znalazłyby się osoby dysponujące SIM iPlusa, Orange Free, Blueconnect, Play Mobile.YaHooo pisze:A może tak by się znalazł jakiś sponsor takiego ogólnoforumowego badania internetu komórkowego
To że każdy chwali swoje to od zawsze jest wiadomo. Myślę, że do jakiegoś wspólnego zdania doszlibyśmy.Engelbert pisze:Swoją drogą, taki test użytkowników byłby bardzo, ale to bardzo subiektywny.
marens, ale tylko test transferu. Dłuższe używanie pokazuje więcej plusów i minusów.Najlepiej u mnie działa:
1) Orange
2) Plus
3) Era
(testy transferu na kartach pre-paid)
Ale najczęściej to chyba narzekają.Jaco pisze:Sami użytkownicy tego forum są rozrzuceni po całej Polsce i testują ile wlezie![]()
Orange właśnie kończy przełączanie większości swoich nodeB w miastach z radiolinii na światełka od TPmarens pisze:Najlepiej u mnie działa:
1) Orange
Teraz już mam odpowiedź dlaczego niezależnie od pory dnia, nocy i tygodnia działa tak samo.Patryk_ pisze: Orange właśnie kończy przełączanie większości swoich nodeB w miastach z radiolinii na światełka od TP- pewnie dlatego najlepiej działa
Zdaje sobie z tego sprawę, pingi zrywanie sesji.ja.michal pisze:
marens, ale tylko test transferu. Dłuższe używanie pokazuje więcej plusów i minusów.