[ Komentarz dodany przez: BliSki: 2008-11-29, 13:35 ]
Wątek wydzielony z > [NEWS] NON STOP - przywracanie prędkości w Play Online <
Moderator: Moderatorzy
Nie mam takich pojemnych dyskówja.michal pisze:Chyba, że jakiś p2p zarzucisz na tydzień
Hmm za dużo tego nie oglądam, ale to już by było uzależnienieja.michal pisze:zaczniesz filmy z YT oglądać.![]()
Bo tu jest zasada ściągasz, oglądasz/słuchasz, wyrzucasz jak już.YaHooo pisze:Nie mam takich pojemnych dysków![]()
Dobre radio internetowe 128kb/s i też szybko zejdzie.YaHooo pisze:Hmm za dużo tego nie oglądam, ale to już by było uzależnienie![]()
Ehh prawnik się znalazłja.michal pisze:24h tylko prawnie.![]()
Ciągłego słuchania, a to jest już uzależnienieja.michal pisze:Czyli tydzień.![]()
Jeszcze nie.YaHooo pisze:Ehh prawnik się znalazł![]()
Jakiś chillout może sobie w tle lecieć i nawet cały dzień.YaHooo pisze:Ciągłego słuchania, a to jest już uzależnienie![]()
Wolne miejsceYaHooo pisze:ja.michal napisał/a:
Chyba, że jakiś p2p zarzucisz na tydzień
Nie mam takich pojemnych dysków
Ja ostatnio miałem dość nagrywania i kupiełem zewnetrzne pudło 500GB, tyle ze niestety tylko na kabelku działa. Ale i tak wygodniejsze od stosu płyt.ja.michal pisze:Od czego jest nagrywarka?
Ja też, ale mnie to USB drażni i chyba go rozgrzebię i wrzucę bezpośrednio do kompakrystianb pisze:Ja ostatnio miałem dość nagrywania i kupiełem zewnetrzne pudło 500GB, tyle ze niestety tylko na kabelku działa.
Nie mozesz uzyc Huba?ja.michal pisze:No mi juz usb brakuje.4 tyl zajete, 2 przod tez zajete ciagle.
Nie popełniłem tego błedu i kupiełem Home Edition troche droższy, ale oprócz usb mam FireWire400Jo_gurt pisze:Ja też, ale mnie to USB drażni i chyba go rozgrzebię i wrzucę bezpośrednio do kompa (WD MyBook)
A i pewnie rj45 by się przydał.krystianb pisze:oprócz usb mam FireWire400
Dlatego niektóre rzeczy mieć lepiej w sieci jak się ma kilka komputerów. Np drukarki, dyski.bob pisze:A i pewnie rj45 by się przydał.![]()
Zastanawiałem sie nad tym, ale na razie jestem biedny student i mam tylko jeden komputer, zabytków nie licze. A jak bede chciał mieć dostep przez sieć, to zawsze mozna sprawic sobie router z usb.bob pisze:A i pewnie rj45 by się przydał.
Na przykład wrt610N ale też bydle drogie.krystianb pisze:to zawsze mozna sprawic sobie router z usb.
To co Ty tam masz popodłączane ?? Ja w laptopie to mam przeważnie wszystkie wolne, ewentualnie jeden zajęty, w stacjonarce mam podłączone 3 rzeczy...ja.michal pisze:No mi juz usb brakuje.4 tyl zajete, 2 przod tez zajete ciagle.
Jak to co?To co Ty tam masz popodłączane ??
W obecnych laptopach masz to już wszystko w środku. Pytanie jakiego lapa ma ja.michal?Jaco pisze:Z tyłu jeden wolny na kartę USB do Wi-Fi i z boku wolny na Bluetooth USB,różne kable do czytników,telefonu, przenośne pamięci.
Coś mi sie wydaje, ze ja michał ma stacjonarne pudło, bo lapek z 6 portami to jakoś mało prawdopodobne i jeszcze ten podział 4 tył 2 przód.bob pisze:Pytanie jakiego lapa ma ja.michal?
Tak coś pamiętałem, że masz wszystkie opcje.ja.michal pisze:Mam i PC i laptopa.
Ja mam 8 jeśli pod pcmcia`e włożę kartę rozszerzeń usb.krystianb pisze:bo lapek z 6 portami to jakoś mało prawdopodobne
Wtedy to i ja bym miał 7.bob pisze:Ja mam 8 jeśli pod pcmcia`e
Mogę Ci sprzedać.krystianb pisze:Wtedy to i ja bym miał 7.
O tym na PW.krystianb pisze:O juz wiem gratis dodasz mi jednego WRT54g3g żeby lokator miał gdzie mieszkać, wtedy z chęcią przygarne tą karte.
To ja mogę do PC to wrzucić bo mam adapter pci -> pcmcia. Będzie 8, ale lepiej motywować się do zakupu rozwiązań sieciowych.bob pisze:Ja mam 8 jeśli pod pcmcia`e włożę kartę rozszerzeń usb.![]()