Kod: Zaznacz cały
Ustawienia ostrzeżeń:
- Zablokowanie możliwości wejścia na forum po wartości ostrzeżeń: 6
Taki człowiek nie loguje się wtedy i może normalnie przeglądać forum.
Moderator: Moderatorzy
Kod: Zaznacz cały
Ustawienia ostrzeżeń:
- Zablokowanie możliwości wejścia na forum po wartości ostrzeżeń: 6
Ja bym powiedział inaczej, w jaki sposob mozna to dostać jak juz po 3 ostrzeniu chyba nie ma jak 4 zarobić, jak sie pisac nie da.marens pisze:Zastanawiał się ktoś, czy ma to sens?
Tu nie chodzi o to, żeby nie mógł czytać. Chodzi o to aby nie mógł pisać np. PW. Bo jak ma 3-5 pkt to może jeszcze pisać na PW do innych.marens pisze:Taki człowiek nie loguje się wtedy i może normalnie przeglądać forum.
A nie można w jednym momencie dostać ostrzeżeń od 3 modów po 2 punkty?krystianb pisze:w jaki sposob mozna to dostać jak juz po 3 ostrzeniu chyba nie ma jak 4 zarobić, jak sie pisac nie da.
Nie no niby za cokrystianb pisze:Mam nadzieję, że wcześniejszą wypowiedzią nie zasłużylem sobie na te punkty
Coś mi ten żart nie wyszedłYaHooo pisze:Nie no niby za co Po prostu nie wiedziałeś co i jak, a ja Ci powiedziałem jak to jest
Po 3 masz możliwość czytania ale nie masz możliwości pisania (poza PW).marens pisze:Zastanawiał się ktoś, czy ma to sens?
Już czasem tak bywa. Może temu, że dziś jestem zalatany i biorę dużo rzeczy na poważnie...krystianb pisze:Coś mi ten żart nie wyszedł
Dla mnie też nie było zabawne.YaHooo pisze:Już czasem tak bywa.
Dobra. Całkiem mi nie wyszło. Proponuję żeby ktoś z szacownego grona moderatow ten mój wybryk uprzątnął. Był bym wdzięczny. Szkoda że nie mozna własnych postow zgłaszać tak jak cudzych by sie przydało.Dla mnie też nie było zabawne.
Tylko coś sie o ostrzeniach napisze to juz od razu taka powaga, że nie wiembob pisze:Ja napisałem tylko, że też to jako serio uwagę odebrałem.
Taki job, uwierz nie jest to przyjemne zwłaszcza listy na PW złotymi zgłoskami pisane.krystianb pisze:Tylko coś sie o ostrzeniach napisze to juz od razu taka powaga, że nie wiem
Ostatni chyba można jeśli nienadpisany.krystianb pisze:Ale zastanawia mnie na forach brak możliwości wywalenia własnego posta do śmietnika,
Są ku temu różne powody. Ale nie będę sie o tym rozpisywał.krystianb pisze:Ale zastanawia mnie na forach brak możliwości wywalenia własnego posta do śmietnika
Dokładnie nie inaczej.BliSki pisze:Ale zawsze jak się chce skasować własny post można napisać do moda i już po sprawie
Zawsze można zrobić edycje.BliSki pisze:Ale zawsze jak się chce skasować własny post można napisać do moda i już po sprawie
To teżmarens pisze:Zawsze można zrobić edycje.