Pisałem o tych 400kb/s bo bob pod BTSem mieszka i mu dobrze.

Moderator: Moderatorzy
Dokładnie jak napisał YaHooo, bo takie prędkości to na razie słabe przekroczenie bariery UMTS. Jak na HSDPA to trochę mało. Jest nadzieja by wyprowadzić to na lepszy wynik dzięki antenie.ja.michal pisze:a tu słabe HSDPA 400kb/s to jest powód do szczęścia.
Teraz już mam UPC więc zacznę protestować, żeby zlikwidowali tego BTS bo nie chcę, żeby mi tu "promieniował".ja.michal pisze:bo bob pod BTSem mieszka i mu dobrze.
bob Czyżbyś sie kuriera mazowieckiego na oglądał?? Dzis o tym było nie pamietam w któym mieście, ale jak dobrze kojarzę to 16 bts'ow w budowie jest oprotestowanychbob pisze:Teraz już mam UPC więc zacznę protestować, żeby zlikwidowali tego BTS bo nie chcę, żeby mi tu "promieniował".
No nie ale na forum był tu kiedyś taki ciekawy temat z linkami do strony wielkiego działacza na rzecz zlikwidowania wszystkich BTS`ów.krystianb pisze:bob Czyżbyś sie kuriera mazowieckiego na oglądał??
Ciekawe czy ma komórkę.bob pisze:taki ciekawy temat z linkami do strony wielkiego działacza na rzecz zlikwidowania wszystkich BTS`ów.
Po tygodniu to by chyba wszystkich przeciwnikow zlinczowalija.michal pisze:Ja tobym wyłączył całą sieć GSM/UMTS w mieście na tydzień i by spokorniało towarzystwo.
Strategia. "Co złego to nie my".krystianb pisze:Po tygodniu to by chyba wszystkich przeciwnikow zlinczowali
Tygodniu, miałeś na myśli po dwóch dniachkrystianb pisze:Po tygodniu to by chyba wszystkich przeciwnikow zlinczowali![]()
Chyba nie bo jak rozumiem to w Niemczech siedzi z komórką w ręku i zdalnie dyryguje.ja.michal pisze:ciekaw czy ten "działacz" oddał głos na konstytucję z 1997 w referendum.
I ma udziały w sieci komórkowej.bob pisze:Chyba nie bo jak rozumiem to w Niemczech siedzi z komórką w ręku i zdalnie dyryguje.![]()