Właśnie sam w ten sposób wszedłem w posiadanie mojegowlodus pisze:A resztę wezmą pracownicy
Bo promocja dla pracowników z tym netbookiem jest naprawdę extra

Moderator: Moderatorzy
Właśnie sam w ten sposób wszedłem w posiadanie mojegowlodus pisze:A resztę wezmą pracownicy
Bo promocja dla pracowników z tym netbookiem jest naprawdę extra
Kupiłem wczoraj, ale... co się najeździłem i nadzwoniłem, to już nie wspominam. Mimo zapewnienia w Salonie Firmowym w Katowicach, że będzie rezerwacja, to gdy dzwoniłem (po zakupie w Częstochowie) by odwołać wspomnianą rezerwację dowiedziałem się, że przyszły tylko 4 sztuki i tak bym się nie załapał - a podobno miał być odłożony.krystianb pisze:I w reklamie TVwlodus pisze:Więc szary zwykły klient może go na ulotce zobaczy...póki co
Dlatego kupiłem 3 tygodnie temu dell d430, matryca matowa 12" 1280x800, procesor c2d 1.2GHz U7600, 2GB RAM, 60GB hdd 1.8", modem dell 5520 (hsdpa).Engelbert pisze:ale jedna z jego większych wad została pokazana na ostatniej fotce.
To się nie liczy bo to już inna półka.wojteks pisze:Dlatego kupiłem 3 tygodnie temu dell d430, matryca matowa 12" 1280x800, procesor c2d 1.2GHz U7600, 2GB RAM, 60GB hdd 1.8", modem dell 5520 (hsdpa).
To oczywiście traktuję jako zaletę. Każdy kto ma Toshibę z takim ekranem to wie.Engelbert pisze:ale jedna z jego większych wad została pokazana na ostatniej fotce.
Ja mimo tego obstawiam Lenovo bo rzadko muszę działać "na zewnątrz". Zawsze jest jakaś restauracja, bar, hotel a w najgorszym razie własny samochód. Oczywiście na Saharze taka matryca wypadnie dosłownie blado.Engelbert pisze:matryca błyszcząca na zewnątrz nie zdaje egzaminu.
A jednak orientujesz się czemu się w ogóle nie dziwię.Engelbert pisze:bob, nie do końca rozumiem, może przez to, że nie mam Toshiby
Zdaję się, że te na alledrogo są tańsze, bo nie mają wbudowanego modemu, więc wychodzi jeszcze lepiej... Z tego co widze w tańszych pakietach niż 110zl wychodzi drożej, nie dość że sie ma mniej neta to sie za niego drożej płaci... Ciekawe jak cieżko było by takiego notebooka sprzedać na allegro, może by go wziąc na przedłużenie i sumarycznie mieć 8gb neta za 30zl mc...mar_kow pisze:NC 10 kosztuje średnio ok. 1650 zł (cena Allegro)
Nic dodać, nic ująć. Nawet na forum http://forum.laptopy.info.pl/ była swego czasu dyskusja co lepsze mat czy błyszcząca. Oczywiście nic z niej nie wynikło.bob pisze:Tylko nie zaczynajmy dyskusji typu co lepiej plazma czy lcd bo w tych tematach zdania są podzielone.
Jeżeli cena byłaby jak na Allegro z modemem (do 1800 zł) to sam bym się zdecydował kupić. Targanie 15,4 calowego laptopa na różnego rodzaju szkolenia już mi się znudziło a palmtop ma jednak ograniczone możliwości...krystianb pisze:[...]Ciekawe jak cieżko było by takiego notebooka sprzedać na allegro, [...]
Nie mogło niestety bo każdy czego innego się spodziewa, każdy ma inne oczekiwania od sprzętu i w różnych warunkach otoczenia działa.BliSki pisze:Oczywiście nic z niej nie wynikło.
Kupić może Asusa eee 701 i władować mu modem? Cena jest naprawdę niewielka.Jeżeli cena byłaby jak na Allegro z modemem (do 1800 zł) to sam bym się zdecydował kupić.
Co pokazały?Mavie pisze:Plus podaje 7,2 ale moje testy pokazaly troche wiecej![]()
Moze HSDPA 14,4 Mb/sbob pisze:Co pokazały?
Oby tak było. Wtedy zmieniłbym zdanie co do ceny tego sprzętu.yagi pisze:Moze HSDPA 14,4 Mb/s
Nie ma simlocka.Ja mam prosbe zeby ktos sprawdzil czy modem w tym lapku ma simlocka
Pochwal się wynikamiMavie pisze:Plus podaje 7,2 ale moje testy pokazaly troche wiecej
O to bardzo dobrze. W razie czego można i testować na innych sieciachEngelbert pisze:Nie ma simlocka.
Dziś kupiłem z ciekawości starter prepaid blueconnect i działa wyśmienicieyagi pisze: Ja mam prosbe zeby ktos sprawdzil czy modem w tym lapku ma simlocka
Z tego co się orientuję to Plus od jakiegoś czasu nie zakłada simlocków na modemy. Więc raczej nie będziecopymaker pisze:Ciekawe czy wszystkie nc10 będą bez simlocka czy tylko ta pierwsza partia...
Engelbert pisze:mój MSI U100 ma takie samo pokrycie, ale na białym wygląda dobrze
To jest najlepszy kolor. Biała klawiatura nie wymaga również światła zewnętrznego aby móc pisać w mroku bo nie wszyscy piszą nie patrząc na klawiaturę.Engelbert pisze:Ponoć później mają pojawić się w innych kolorach (biały
Do prac biurowych/domowych z wyszorowanymi paluszkami albo w rękawiczkach jest OK. Ja sobie nie wyobrażam białej klawiatury przy mojej pracy/zainteresowaniach. Ale jak będzie wybór to każdy sobie wybiera jaką chce.bob pisze:Biała klawiatura
Zawsze możesz wytrzeć klawisze po pracy. Inne kolory nie chronią od zabrudzenia.wojteks pisze:a sobie nie wyobrażam białej klawiatury przy mojej pracy/zainteresowaniach.
Jeżeli będą z gładziutkiego, śliskiego plastiku. Plastiki FS niestety takie nie są a akurat miałem jasnoszare klawisze.bob pisze:Zawsze możesz wytrzeć klawisze po pracy